Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το γκολ της σεζόν στο MLS (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε το γκολ της σεζόν στο MLS (vid)

Το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα των Γκάλαξι, ψηφίσθηκε ως το καλύτερο που επιτεύχθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο MLS. Στις 31 Μαρτίου, ο Σουηδός άσος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Οι Γκάλαξι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, χάρη στα γκολ του Κάρλος Βέλα και το […]

Ιμπραΐμοβιτς .jpg

Το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την φανέλα των Γκάλαξι, ψηφίσθηκε ως το καλύτερο που επιτεύχθηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο MLS.

Στις 31 Μαρτίου, ο Σουηδός άσος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Οι Γκάλαξι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, χάρη στα γκολ του Κάρλος Βέλα και το αυτογκόλ του Ντάνιελ Στέρες.

Ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-3.

Καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των Γκάλαξι έπαιξε ο Σουηδός στράικερ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 71΄ και σκόραρε έξι λεπτά αργότερα από 35 μέτρα.

Με αυτό το γκολ ο «Ίμπρα» ισοφάρισε σε 3-3, αφού νωρίτερα είχαν μειώσει για τους Γκάλαξι οι Σεμπάστιαν Λέτγκετ (61΄) και Κρις Πόντιους (73΄).

Και ενώ η αναμέτρηση είχε μπει στις καθυστερήσεις, ο Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 4-3 στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

«Άκουσα το πλήθος να λέει: “Θέλουμε τον Ζλάταν, θέλουμε τον Ζλάταν”» δήλωσε ο 37χρονος άσος μετά τον αγώνα.

“Επομένως, τους έδωσα τον Ζλάταν. Μου έδιναν ώθηση κι εγώ ανταπέδωσα”.

Δείτε τη “βολίδα”

https://twitter.com/MLS/status/1062454833192558592

Η Μίλαν θέλει ξανά τον Ιμπραΐμοβιτς 

Η διοίκηση του συλλόγου έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Σουηδού σούπερσταρ στο «Σαν Σίρο» και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Ο 37χρονος σέντερ φορ είναι θετικός να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μίλαν.

Μάλιστα, φαίνεται πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού εικάζεται ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν για ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το πρόβλημα έγκειται στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, αφού η Μίλαν προσφέρει στον Ιμπραΐμοβιτς 6μηνο συμβόλαιο με την προοπτική ανανέωσης για άλλον 1 χρόνο, ενώ εκείνος ζητά κλειστό συμβόλαιο για 1μιση χρόνο.

Οριστική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να υπάρξει μέσα στον Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις