Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο Πόρσε: Ο Υπάτιος, η αυτοκτονία και το “δικαστήριο” μετά την είδηση του γάμου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο Πόρσε: Ο Υπάτιος, η αυτοκτονία και το “δικαστήριο” μετά την είδηση του γάμου

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του. Ο 42χρονος στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα και τον γιο του, όταν η τρελή πορεία της Porsche, την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό […]

Υπάτιος

Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του.

Ο 42χρονος στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε μπροστά στα μάτια του τη γυναίκα και τον γιο του, όταν η τρελή πορεία της Porsche, την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» είκοσι μήνες μετά το τροχαίο, ο Υπάτιος είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Δεκέμβρη σε εκκλησία στα Μέγαρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μελαχρινή γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του τους τελευταίους επτά μήνες είναι έγκυος.

Μάλιστα, η σύντροφος του Υπάτιου έχει βιώσει και εκείνη τον πόνο της απώλειας.

Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτή είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί – Η γνωριμία και η απόφαση για τον γάμο – video | Newsit.gr

Η Έμμυ, η νέα του σύντροφος, είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά».

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις από τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

Τι είπε συγγενής του σε τηλεοπτική εκπομπή

«Ό,τι και να είχε γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό», δήλωσε στην εκπομπή Μαζί σου.

«Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει… και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται».΄

«Του εύχομαι να κάνει πολλά παιδιά», τόνισε ο συγγενής του. Ερωτηθείς πόσο καιρό είναι μαζί με τη νέα του σύντροφο, απάντησε ότι εκείνος τους βλέπει στο χωριό εδώ και τέσσερις με πέντε μήνες. «Δεν μπορώ να ξέρω παραπάνω», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση που κατέβηκε:

Πριν από λίγες ημέρες, ανήμερα των γενεθλίων του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία ανέφερε ότι “η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες. Και εμείς οφείλουμε να την ακολουθήσουμε”. Μετά τις επιθέσεις, την κατέβασε.

Αρκετοί χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν την είδηση Ένας χρήστης γράφει:

«Τελικά κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό τον κύριο. Μεγάλα λόγια στην TV, συνεντεύξεις κλπ. Ότι δηλαδή σε ένα χρόνο μπόρεσε να συνειδητοποιήσει, τι συνέβη, πρόλαβε να πενθήσει και να βρει τις απαντήσεις για να το ξεπεράσει, το ξεπέρασε, ανοίχτηκε ξανά, βρήκε κιόλας τον έρωτα, ερωτεύτηκε και παντρεύεται κιόλας; Ε κάτι δεν πάει καλά..»

Κάποιος άλλος γράφει:

«20 μήνες περάσαν απο το τραγικό δυστύχημα με την Πορσε στην Εθνική οδό όπου ο Υπάτιος Πατμάνογλου εχασε γυναικα και παιδί…Αρχές του άλλου μήνα ξαναπαντρεύεται…Τι να πεις..

Έχω πάθει σοκ με τους…κατήγορους του Υπάτιου Πατμάνογλου Ipatios Patmanoglou. Έχασε γυναίκα και παιδί στο φρικτό τροχαίο που προκάλεσε ο υιός Βακάκη, πέρασε ενάμισης χρόνος από το τραγικό συμβάν και αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.
Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει? Να μοιρολογάει πάνω από το μνήμα τους;»

Ένας άλλος χρήστης παίρνει το μέρος του γράφοντας:

«Να πάρει την έγκρισή σας για να παντρευτεί?
Οι νεκροί δεν ανασταίνονται ούτε στη Δευτέρα Παρουσία.
Κοιτάξτε τα χάλια σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν τις επιλογές τους. Αι στο δ@@@@ πια, με τις συντηρητικούρες…
Υπάτιε, γράψτους … Κουμάντο στη ζωή σου κάνεις μόνο εσύ.!»

Αποτέλεσμα εικόνας για πατμανογλου παιδι Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΡΣΕ Αποτέλεσμα εικόνας για πατμανογλου παιδι Σχετική εικόνα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις