Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς πόρους, σε 3 βήματα ?
ΓΥΝΑΙΚΑ

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς πόρους, σε 3 βήματα ?

Ο ρόλος του primer στο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αν έχεις λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα, καθώς ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των δυσχρωμιών, των κηλίδων, των πόρων και των λεπτών γραμμών γεμίζοντάς τις απαλά. Επίσης, αν γυαλίζει το πρόσωπό σου, εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, εξουδετερώνοντας τη γυαλάδα. Κάνει το δέρμα να φαίνεται απαλό και λείο, έτσι ώστε […]

επιδερμίδα

Ο ρόλος του primer στο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αν έχεις λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα, καθώς ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των δυσχρωμιών, των κηλίδων, των πόρων και των λεπτών γραμμών γεμίζοντάς τις απαλά.

Επίσης, αν γυαλίζει το πρόσωπό σου, εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, εξουδετερώνοντας τη γυαλάδα. Κάνει το δέρμα να φαίνεται απαλό και λείο, έτσι ώστε το foundation που θα ακολουθήσει, θα κάνει το πρόσωπό σου αψεγάδιαστο.

Πίεσε το προϊόν στις μικροσκοπικές τρυπούλες των πόρων, δημιουργώντας ένα λείο «καμβά».

Χρησιμοποίησε oil-free foundation

Τα mineral foundation αφήνουν ένα απαλό, μαλακό και φυσικό τελείωμα. Βοηθούν στο να φαίνονται μικρότεροι οι πόροι και η oil-free σύνθεσή τους αφήνει το δέρμα ματ και ελέγχει την υπερβολική συσσώρευση λαδιού.

Tip: Προτίμησε ένα ειδικό σφουγγαράκι και άπλωσε το προϊόν ομοιόμορφα και με ταμποναριστές κινήσεις για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Μείνε μακριά από τα γυαλιστερά προϊόντα

Τα γυαλιστερά highlighter, ρουζ και foundation, περιέχουν σωματίδια υψηλής λάμψης, τα οποία τονίζουν το μέγεθος των πόρων, γι’ αυτό το λόγο καλύτερα να επιλέξεις ματ προϊόντα.

Tip: Φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου τα ειδικά blotting sheets τα οποία απορροφούν την λιπαρότητα και προσφέρουν ματ επιδερμίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις