«Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald»: Ο Τζόνι Ντεπ, πιο γοητευτικός από ποτέ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald»: Ο Τζόνι Ντεπ, πιο γοητευτικός από ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από πολύ καιρό που απέφευγε τα φώτα και τις λάμψεις Ο 55χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» στο Λονδίνο μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας. Ο Αμερικανός πολυβραβευμένος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Gellert Grindelwald στην φανταστική σειρά ταινιών της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. […]

14.11.2018 | 12:56

Ο Τζόνι Ντεπ έκανε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από πολύ καιρό που απέφευγε τα φώτα και τις λάμψεις

Ο 55χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» στο Λονδίνο μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας.

Ο Αμερικανός πολυβραβευμένος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Gellert Grindelwald στην φανταστική σειρά ταινιών της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, έκανε δυναμικό comeback και ήταν πολύ κομψός και γοητευτικός.

Φόρεσε ένα μαύρο σουέντ κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρα παπούτσια και μια μεγάλη ζώνη με ασημένια αγκράφα.

Στο λαιμό φορούσε πολλά μακριά κολιέ ενώ σε ένα είχε φωτογραφία της κόρης του, Λίλυ Ρόουζ.

Δεν παρέλειψε φυσικά τα πολλά δαχτυλίδια, στυλ που είναι ταυτισμένο με τον Ντεπ.

Πάντως, ο 55χρονος φαίνεται να άφησε πίσω την κακή περίοδο, που ήταν πολύ αδυνατισμένος και μόνιμα σε άθλια κατάσταση από το αλκοόλ.

Η ταινία – Αύριο η πρεμιέρα

Ο Νιούτ Σκαμάντερ (τον υποδύεται ο κάτοχος Όσκαρ, Έντι Ρεντμέιν), ο κυνηγός μαγικών πλασμάτων που γνωρίσαμε πρόπερσι στην πρώτη ταινία των «Φανταστικών Ζώων», επιστρέφει.

Σε αυτήν τη νέα περιπέτεια στις παρυφές του μυθιστορηματικού σύμπαντος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ προσπαθεί να σταματήσει τόσο την άνοδο του μεγαλομανούς Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) στην κορυφή της κοινότητας των μάγων όσο και την κυριαρχία των ραβδοφόρων επί των κοινών θνητών.

Η ταινία “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Exit mobile version