Τα “πήρε” η Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ – Η ατάκα “φωτιά” (vid)

LIFESTYLE

Τα “πήρε” η Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ – Η ατάκα “φωτιά” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μπορεί το κοινό να έχει λατρέψει την Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις ατάκες της στα κορίτσια του GNTM, όμως κάποιες φορές πάνω στην ένταση της δουλειάς, μπορεί να γίνει και ενοχλητική. Αυτή τη φορά, τα σχόλια της Μαζαρί προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Έλενας Χριστοπούλου, την ώρα που γινόταν η φωτογράφιση των κοριτσιών, πάνω στην πλωτή πασαρέλα. […]

14.11.2018 | 11:53

Μπορεί το κοινό να έχει λατρέψει την Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις ατάκες της στα κορίτσια του GNTM, όμως κάποιες φορές πάνω στην ένταση της δουλειάς, μπορεί να γίνει και ενοχλητική.

Αυτή τη φορά, τα σχόλια της Μαζαρί προκάλεσαν τον εκνευρισμό της Έλενας Χριστοπούλου, την ώρα που γινόταν η φωτογράφιση των κοριτσιών, πάνω στην πλωτή πασαρέλα.

Η art director του Greece’s Next Top Model, Ζενεβιέβ, έδειξε την ενόχλησή της όταν η Ηλιάνα σηκώθηκε να δώσει οδηγίες στην Ξανθή.

Η Ζενεβιέβ, την ώρα της δοκιμασίας των κοριτσιών, είδε πως τα κορίτσια ήταν τρομοκρατημένα και εφόσον και η ώρα είχε περάσει, άρχισε να φωνάζει προκειμένου να τελειώσουν.

H δυσκολία της Ξανθούλας να περπατήσει πάνω στην πασαρέλα και η κίνησή της να βγάλει τα παπούτσια της και να περπατάει ξυπόλυτη στο γρασίδι, έφερε ένταση στην ατμόσφαιρα.

Όταν η Ηλιάνα ζήτησε από τη Ζενεβιέβ να φύγει η Ξανθούλα για να πάει να φορέσει παπούτσια, η Ζενεβιέβ το απαγόρευσε κάτι που ενόχλησε τόσο την Ηλιάνα όσο και την Έλενα.

«Θα την χτυπήσω, έτσι. Αλήθεια μερικές φορές θέλω να την χτυπήσω την Ζενεβιέβ», είπε επάνω στα νεύρα της η Έλενα Χριστοπούλου.

Χθες, αποχώρησε από το σπίτι του GNTM η Ροζάνα.

Exit mobile version