Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ακυρώνεται το “Ζητείται Ψεύτης” – Τσακώθηκαν για… τη μαρκίζα (vid)
LIFESTYLE

Ακυρώνεται το “Ζητείται Ψεύτης” – Τσακώθηκαν για… τη μαρκίζα (vid)

Ακυρώνεται η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Ζητείται Ψέυτης που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς. Την είδηση – “βόμβα” μετέδωσε στο πρωινό ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος αποκάλυψε και κάποιες  παρασκηνιακές λεπτομέρειες: Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε: «Eίμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να […]

Ψεύτης

Ακυρώνεται η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Ζητείται Ψέυτης που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς.

Την είδηση – “βόμβα” μετέδωσε στο πρωινό ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος αποκάλυψε και κάποιες  παρασκηνιακές λεπτομέρειες:

Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε:

«Eίμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της θεατρικής παράστασης του έργου Ζητείται Ψεύτης. Για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια».

Τα ζητήματα έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια.

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, οι απαιτήσεις αυτές μπορεί να ήταν και οικονομικές.

Υπήρξαν όμως και απαιτήσεις σε ότι αφορά στη μαρκίζα, ποια ονόματα θα γραφτούν έξω από το θέατρο, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δέυτερος.

Επιπλέον, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης – Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις