Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Παπασταθόπουλος μας συγκινεί – Το δώρο του σε ένα τυφλό παιδί (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παπασταθόπουλος μας συγκινεί – Το δώρο του σε ένα τυφλό παιδί (vid)

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική κίνησε έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ο Έλληνας αμυντικός θεωρείται από τους καλύτερους στόπερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο οποίος φημίζεται για το ήθος του και τη μαχητικότητα του. Ο Παπασταθόπουλος, πρόσφερε χαρά σε έναν οκτάχρονο τυφλό φίλαθλο της Άρσεναλ τον οποίο συνάντησε και του χάρισε μία υπογεγραμμένη φανέλα του. O μικρούλης […]

Παπασταθόπουλος

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική κίνησε έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Ο Έλληνας αμυντικός θεωρείται από τους καλύτερους στόπερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο οποίος φημίζεται για το ήθος του και τη μαχητικότητα του.

Ο Παπασταθόπουλος, πρόσφερε χαρά σε έναν οκτάχρονο τυφλό φίλαθλο της Άρσεναλ τον οποίο συνάντησε και του χάρισε μία υπογεγραμμένη φανέλα του.

O μικρούλης Mikey Poulli έχασε την όραση του μετά από μία σπάνια ασθένεια των ματιών, αλλά ποτέ δεν έχασε το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την Άρσεναλ. Μάλιστα, η FA χρηματοδοτεί ένα ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για το 8χρονο παιδί με καταγωγή από την Κύπρο.

Ο 8χρονος συνεχίζει να κάνει προπονήσεις σε ειδικό κέντρο της Τότεναμ, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει αγώνες των “κανονιέρηδων”.

Παράλληλα, είναι μεγάλος θαυμαστής του «Πάπα», με αποτέλεσμα η διοίκηση της Άρσεναλ να του ετοιμάσει μια ωραία έκπληξη, μετά την αναμέτρηση της λονδρέζικης ομάδας με τη Γουλβς.

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Mikey Poulli είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος – και πώς θα γινόταν άλλωστε να μην είναι;

Ο Έλληνας αμυντικός μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με τη Γουλβς συνάντησε τον 8χρονο και του χάρισε μία υπογεγραμμένη εμφάνισή του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις