Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μίλαν: Η «καμπάνα» στον Ιγκουαΐν, η φάση και η “συγγνώμη” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίλαν: Η «καμπάνα» στον Ιγκουαΐν, η φάση και η “συγγνώμη” (vid)

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της ιταλικής Λίγκας τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, για την αποβολή του στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» με τη Γιουβέντους Αφορμή ήταν η διαμαρτυρία κατά του διαιτητή Ματσολένι, τον οποίο είχε πλησιάσει «με διάθεση απειλητική», όπως απεφάνθη το δικαιοδοτικό όργανο. Ο Αργεντινός αστόχησε σε πέναλτι, πήρε κίτρινη κάρτα για […]

Ιγκουαΐν

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής της ιταλικής Λίγκας τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, για την αποβολή του στο ντέρμπι του «Σαν Σίρο» με τη Γιουβέντους

Αφορμή ήταν η διαμαρτυρία κατά του διαιτητή Ματσολένι, τον οποίο είχε πλησιάσει «με διάθεση απειλητική», όπως απεφάνθη το δικαιοδοτικό όργανο.

Ο Αργεντινός αστόχησε σε πέναλτι, πήρε κίτρινη κάρτα για φάουλ στο οποίο υπέπεσε και η οργισμένη αντίδραση του ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον αποβάλλει.

Το παιχνίδι τελείωσε 2-0 για τους «Μπιανκονέρι» και ο «Πιπίτα» ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη. 

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τους οπαδούς και τον διαιτητή. Ποιος ξέρει τι του είπα. Την ίδια στιγμή, οι διαιτητές θα έπρεπε να κατανοούν τα συναισθήματα της στιγμής», δήλωσε ο 30χρονος στο «Sky Sports Italia».

Η αντίδραση του «Πιπίτα» είχε προκαλέσει την αγανάκτηση ακόμη και του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος έστρεψε τα «πυρά» του εναντίον του επιθετικού της Μίλαν.

«Την Κυριακή ήμουν στο “Σαν Σίρο” με το γιο μου και ντράπηκα από τη συμπεριφορά του επιθετικού μας, ο οποίος ήταν ανάξιος. Πληρώνεσαι με εκατομμύρια ευρώ για να ελέγξεις τον εαυτό σου. Ελπίζω να τον τιμωρήσουν με μεγάλο αποκλεισμό», είχε δηλώσει ο Σαλβίνι.

Δημοσιογράφος έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που δείχνει με σαφήνεια τι είπε ο Αργεντινός διεθνής άσος της Μίλαν Γκονζάλο Ιγκουαΐν στον ρέφερι του ντέρμπι των Ροσονέρι κόντρα στη Γιουβέντους

Στην αρχή έγινε λόγος για προσβολές του Πιπίτα προς τον άρχοντα του αγώνα, όμως εν τέλει στο βίντεο φαίνεται να επαναλαμβάνει συνεχώς: Fischi Sempre a Me, δηλαδή συνεχώς σφυρίζεις εναντίον μου.

Ο διαιτητής τον απέβαλε καθώς θεώρησε ως απειλητική χειρονομία την κίνηση που έκανε με το κεφάλι του.

Ο Ιγκουαΐν είδε κίτρινη στο 83′ για επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε στην ίδια φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις