Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “έκπληξη” της ΝΔ – Τατσόπουλος και Πανούτσος στα ψηφοδέλτια της Πειραιώς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η “έκπληξη” της ΝΔ – Τατσόπουλος και Πανούτσος στα ψηφοδέλτια της Πειραιώς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τη διεύρυνση της ΝΔ – Δύο πρόσωπα “έκπληξη” στα ψηφοδέλτια της Πειραιώς Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος «μπήκαν» στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών. Ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω Twitter, καλωσορίζει τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του κόμματος να αλλάξει η χώρα. «Η διεύρυνση της Νέας […]

Τατσόπουλος και Πανούτσος στα ψηφοδέλτια της Πειραιώς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τη διεύρυνση της ΝΔ – Δύο πρόσωπα “έκπληξη” στα ψηφοδέλτια της Πειραιώς

Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος «μπήκαν» στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω Twitter, καλωσορίζει τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του κόμματος να αλλάξει η χώρα.

«Η διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα σηματοδοτείται με τη συμπόρευση του Πέτρου Τατσόπουλου και του Αντώνη Πανούτσου στην παράταξή μας. Τους καλωσορίζω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μαζί μπορούμε», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το tweet του Κυριάκου

Η “περίπτωση” Πέτρος Τατσόπουλος

Δεν είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται. Το 2012 είχε εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχοντας τότε στην εκτόξευση του κόμματος της Κουμουνδούρου στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επέλεξε όμως, λίγο πριν έρθει η ώρα της εξουσίας, να κατέβει από το άρμα που οδηγούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Είχε καταγγείλει την ηγετική ομάδα του κόμματος για τυχοδιωκτισμό, λαϊκίστικη αντιπολίτευση και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας.

Νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη

Σε ερώτηση για την ανανέωση, ο κ. Μητσοτάκης είχε απαντήσει:«Εδώ θα σας δώσω μια είδηση. Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Είναι πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή».

Και είχε προσθέσει: «Νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη να προσφέρουν στην πατρίδα μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πραγματική ζωή.

Και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευτούν με τη Ν.Δ., καθώς δεκάδες νέοι υποψήφιοι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας».

Με τις επιλογές αυτές, που αφορούν πρόσωπα τα οποία δεν προέρχονται από το παραδοσιακό στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να σηματοδοτήσει τη βούλησή του τόσο για την ανανέωση των συνδυασμών όσο και για διεύρυνση του κόμματός του προς το Κέντρο.

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν από την Πειραιώς άλλα 20 πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, διεκδικώντας για πρώτη φορά την είσοδό τους στη Βουλή, όπως έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις