Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διαψεύδει η ΕΛΑΣ τους οικοδόμους – “Δεν έβγαλε όπλο ο αστυνομικός”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαψεύδει η ΕΛΑΣ τους οικοδόμους – “Δεν έβγαλε όπλο ο αστυνομικός”

Διαψεύδει την καταγγελία των οικοδόμων, για αστυνομικό που τράβηξε όπλο κατά της διάρκεια της σημερινής απεργίας, η ΕΛΑΣ. Με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει την παρουσία του αστυνομικού, έξω από συμβολαιογραφείο επιβεβαιώνει η αστυνομία με ανακοίνωσή της. Ωστόσο, όπως αναφέρεται, «ουδέποτε προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο, ούτε απείλησε με αυτό τους παριστάμενους συνδικαλιστές». Μάλιστα, η ΕΛΑΣ υποστηρίζει […]

ΕΛΑΣ

Διαψεύδει την καταγγελία των οικοδόμων, για αστυνομικό που τράβηξε όπλο κατά της διάρκεια της σημερινής απεργίας, η ΕΛΑΣ.

Με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει την παρουσία του αστυνομικού, έξω από συμβολαιογραφείο επιβεβαιώνει η αστυνομία με ανακοίνωσή της.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, «ουδέποτε προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο, ούτε απείλησε με αυτό τους παριστάμενους συνδικαλιστές».

Μάλιστα, η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι και οι συνδικαλιστές το παραδέχθηκαν αυτό στον επικεφαλής αξιωματικό που μετέβη στο σημείο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της αστυνομίας:

Σχετικά με σημερινή Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, στην οποία καταγγέλλεται ότι αστυνομικός σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας “τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων της Αθήνας” διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

– ο συγκεκριμένος αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο για λήψη μέτρων σε συμβολαιογραφείο, μαζί με άλλους αστυνομικούς, ενώ

-ουδέποτε προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο, ούτε απείλησε με αυτό τους παριστάμενους συνδικαλιστές.

Και οι ίδιοι το παραδέχθηκαν στον επικεφαλής Αξιωματικό που μετέβη στο σημείο.

Η καταγγελία των οικοδόμων

Σύμφωνα με την καταγγελία, σήμερα το πρωί, αστυνομικός τράβηξε όπλο σε ομάδα απεργιακής περιφρούρησης συνδικαλιστών οικοδόμων.

Στη συνέχεια, κατέφθασαν στο χώρο κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις (ΜΑΤ, ΔΙΑΣ) και εγκλώβισαν τους συνδικαλιστές.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία,  στην οποία προχώρησε η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, οι αστυνομικοί είχαν πρόθεση να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις