Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εκεί που ζει ο Κάρολος – Μόνο με ένα κλικ, μόνο για μια μέρα
PLUS

Εκεί που ζει ο Κάρολος – Μόνο με ένα κλικ, μόνο για μια μέρα

Πώς θα σου φαινόταν να “μπεις” στο σπίτι που ζει ο Κάρολος; Ή… να κάνεις μια βόλτα στο εξοχικό του. Η Google, σου δίνει τη δυνατότητα για μια μαγική περιήγηση. Ο παγκόσμιος διαδικτυακός ιστός έκανε τα σπίτια του Καρόλου διαθέσιμα προς εξερεύνηση με το πάτημα ενός κουμπιού, για τον εορτασμό των 70ων γενεθλίων του πρίγκιπα […]

Κάρολος

Πώς θα σου φαινόταν να “μπεις” στο σπίτι που ζει ο Κάρολος; Ή… να κάνεις μια βόλτα στο εξοχικό του.

Η Google, σου δίνει τη δυνατότητα για μια μαγική περιήγηση.

Ο παγκόσμιος διαδικτυακός ιστός έκανε τα σπίτια του Καρόλου διαθέσιμα προς εξερεύνηση με το πάτημα ενός κουμπιού, για τον εορτασμό των 70ων γενεθλίων του πρίγκιπα την Τετάρτη.

Η Google χρησιμοποίησε βίντεο, σπάνιες φωτογραφίες, έργα τέχνης από τα σπίτια του και εικόνες 360 μοιρών για την επαναδημιουργία των βασιλικών κατοικιών στο διαδίκτυο.

Με ένα κλικ σε αυτό τον ΕΔΩ τον σύνδεσμο, μπορεί κανείς να περιηγηθεί στο Clarence House τη βασιλική κατοικία του Καρόλου.

Εδώ, το νέο τμήμα της ιστοσελίδας

Ο Σουχάρ Καν, επικεφαλής του τμήματος τέχνης και πολιτισμού της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα από το Clarence House και την προσωπική συλλογή της Βασιλικής Του Υψηλότητας και την βασιλικής οικογένειας».

Ο πρίγκιπας Κάρολος για ψάρεμα με τον γιο του Χάρι

Η Τζούλιαν Πέιν, γραμματέας επικοινωνιών του πρίγκιπα της Ουαλίας, δήλωσε ότι ο κληρονόμος του θρόνου είχε παρακολουθήσει προσεκτικά το έργο.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι ο πρίγκιπας ενθουσιάστηκε από την ευκαιρία που δίνει η ιστοσελίδα για να συνδέονται οι άνθρωποι με τα μουσεία και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα και να παρέχει πρόσβαση που διαφορετικά κάποιοι δεν είχαν.

Όταν λοιπόν λάβαμε την πρόσκληση για την ανάπτυξη της σελίδας, ο πρίγκιπας ένιωσε τιμή και νομίζω ότι γοητεύτηκε από το τι θα μπορούσε να γίνει για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις».

Ο πρίγκιπας Κάρολος με την μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις