Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απίστευτο: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε 7 χρόνια σχέση με πρόσωπο του GNTM
LIFESTYLE

Απίστευτο: Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε 7 χρόνια σχέση με πρόσωπο του GNTM

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου δίνει από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτά που αποκάλυψε στο Τι λέει;, ήταν τροφή για πολύ κουτσομπολιό! Αρχικά, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μάθει η Τζένη Καρέζη από μία φίλη της ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει «Εγώ θα της τον πάρω»! Δεν την […]

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε 7 χρόνια σχέση με πρόσωπο του GNTM

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου δίνει από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις

Αυτή τη φορά, ωστόσο, αυτά που αποκάλυψε στο Τι λέει;, ήταν τροφή για πολύ κουτσομπολιό!

Αρχικά, ο Ζάχος Χατζηφωτίου είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μάθει η Τζένη Καρέζη από μία φίλη της ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει «Εγώ θα της τον πάρω»! Δεν την ενδιέφερα, την ενδιέφερε να με πάρει από την Καρέζη. Κακιά! Η Τζένη δεν τα είχε αυτά. Να είμαστε ειλικρινείς».

Στη συνέχεια, όμως, το Greece’s Next Top Model μπήκε στην κουβέντα με τον πιο απρόσμενο τρόπο

«Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα.

Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη», είπε ο 95χρονος Ζάχος Χατζηφωτίου για τη 43χρονη τέως σύζυγο του Πάνου Καλλίτση.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στον κόσμο της μόδας, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως coach των κοριτσιών του GNTM.

Ξεχωρίζει για τις σικ εμφανίσεις της, είναι ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό των μοντέλων, πηγαίνει μαζί τους στις δοκιμασίες, τις εμψυχώνει και τις συμβουλεύει.

https://www.instagram.com/p/Bph1BPHHIPv/

https://www.instagram.com/p/Bo3kxkqHN3J/

https://www.instagram.com/p/Bn_wLFynpK9/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις