Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Διούδης: Ευχαριστώ τον Θεό – Μπορώ να συνεχίσω αυτό που αγαπώ από παιδάκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διούδης: Ευχαριστώ τον Θεό – Μπορώ να συνεχίσω αυτό που αγαπώ από παιδάκι

Μήνυμα με ευχαριστίες προς τους γιατρούς που τον βοήθησαν και τον Θεό που του επιτρέπει να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, έστειλε ο Σωκράτης Διούδης. Ο Σωκράτης Διούδης στο πρώτο του μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του μετά τον τραυματισμό που είχε στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα […]

Διούδης.jpg

Μήνυμα με ευχαριστίες προς τους γιατρούς που τον βοήθησαν και τον Θεό που του επιτρέπει να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, έστειλε ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Σωκράτης Διούδης στο πρώτο του μήνυμα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του μετά τον τραυματισμό που είχε στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Διούδης έχασε για λίγη ώρα τις αισθήσεις του ενώ του γύρισε και η γλώσσα. Το γήπεδο δεν σταματούσε να τον χειροκροτά για να τον εμψυχώσει.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ 

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!».

https://www.instagram.com/p/BqFqi_dh3RM/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις