Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φώφη: Βαρίδι της Αριστεράς ο Τσίπρας – Χορεύει με τον Μητσοτάκη “τανγκό ανευθυνότητας”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φώφη: Βαρίδι της Αριστεράς ο Τσίπρας – Χορεύει με τον Μητσοτάκη “τανγκό ανευθυνότητας”

Από το βήμα της εκδήλωσης, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ το βράδυ της Δευτέρας, για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγή, η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Η λύση δεν είναι ούτε η μιζέρια και η φτώχεια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ρίσκο και το άλμα στο κενό της δεξιάς παλινόρθωσης. Παρουσία, βουλευτών και περίπου […]

Φώφη.jpg

Από το βήμα της εκδήλωσης, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ το βράδυ της Δευτέρας, για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγή, η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

«Η λύση δεν είναι ούτε η μιζέρια και η φτώχεια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ρίσκο και το άλμα στο κενό της δεξιάς παλινόρθωσης.

Παρουσία, βουλευτών και περίπου 2000 στελεχών του ΚΙΝΑΛ η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ.

Ασκώντας σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΝΔ, η κ. Γεννηματά τόνισε:

«Ζητάμε ισχυρή εντολή, για να γίνουμε δύναμη ανατροπής και να εξασφαλίσουμε πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση. Το ερώτημα με ποιον θα πάμε εμείς μετά τις εκλογές είναι η απόδειξη ότι κανένας από τους δύο ψευδομονομάχους δεν έχει απάντηση για το πώς πρέπει να πάει η χώρα.

Απαντούμε στις αγωνίες τους και τις ανασφάλειες τους

“Αρχίστε να διαβάζετε προσεκτικά τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας για την Ελλάδα. Γιατί αυτές εσείς θα αναγκασθείτε να ακολουθήσετε και όχι εμείς την δική σας δίψα για εξουσία». Αποστολή της παράταξης μας δεν είναι να σώσουμε τον καταρρέοντα κ. Τσίπρα, ούτε να σταθεροποιήσουμε τον αιωρούμενο κ Μητσοτάκη. Χρέος της παράταξης μας είναι να εγγυηθούμε την ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας.

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για βαρίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η προοδευτική παράταξη και υπογράμμισε πως «αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες.

Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς. Τσίπρας και εθνικό συμφέρον συγκρούονται. Τσίπρας και ανάγκες της κοινωνίας, έχουν πάρει διαζύγιο.

Έστρεψε βεβαίως τα βέλη της και στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κρύβεται πίσω από τις συγκυριακές δημοσκοπικές επιδόσεις. Αμύνεται με μόνο στόχο να τις διατηρήσει. Και δεν διστάζει να εγκαταλείψει γι’ αυτό ότι νεωτεριστικό και δήθεν φιλελεύθερο διακηρύσσει. Στέκεται σε στάση αμήχανης αναμονής προσμένοντας το «ώριμο φρούτο», την εξουσία στα χέρια του. Έτσι, χωρίς πρόταση, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο για τη χώρα, τοποθετείται σε όλα τα κρίσιμα θέματα με ένα «ναι μεν αλλά».

Και απλώς ορκίζεται σε κάθε κατεύθυνση ότι θα εφαρμόσει πιστά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα με τις υπογραφές του κ. Τσίπρα. Παρακολουθεί ως θεατής τις υπόγειες διαδρομές του καραμανλισμού, τις παράλληλες και ενοχικές του σχέσεις με την κρατούσα κατάσταση, τους εκπροσώπους του σε δημόσια αξιώματα να κινούν τα νήματα, τις κατεστημένες και αναχρονιστικές δομές της παράταξής του.Στο όνομα του «σύγχρονου», του «νέου», του «φιλελεύθερου» έχει επιβιβαστεί στο τρένο της δεξιάς παλινόρθωσης».

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης χορεύουν το «τανγκό ανευθυνότητας κι αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου αδιεξόδου γιατί βολεύονται στον τεχνητό δικομματισμό.

«Συμφωνούν σε ένα μόνο: στην προσπάθεια τους να λεηλατήσουν και να εξαφανίσουν την παράταξη μας. Ε λοιπόν τους απαντάμε: Το ξανακάνατε και αποτύχατε! Θα αποτύχετε και τώρα!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις