Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Η ανακοίνωση για τη Βικτώρια Καρύδα (vid)
LIFESTYLE

My Style Rocks: Η ανακοίνωση για τη Βικτώρια Καρύδα (vid)

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε ανοιχτά στα δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και στη Βικτώρια Καρύδα η οποία θρηνεί για την απώλεια του συζύγου της. Το κανάλι και η παραγωγή του ΣΚΑΙ με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Γιάννη Μακρή, φρόντισε με κρόουλ να ενημερώσει το κοινό […]

Βικτώρια Καρύδα

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε ανοιχτά στα δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και στη Βικτώρια Καρύδα η οποία θρηνεί για την απώλεια του συζύγου της.

Το κανάλι και η παραγωγή του ΣΚΑΙ με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Γιάννη Μακρή, φρόντισε με κρόουλ να ενημερώσει το κοινό πως τα γυρίσματα που βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι μαγνητοσκοπημένα και έχουν πραγματοποιηθεί δυο εβδομάδες νωρίτερα.

Οι δυο εβδομάδες των μαγνητοσκοπημένων γυρισμάτων τελείωσαν. Σήμερα ήταν το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο η Βικτώρια δεν ήταν παρούσα.

«Η Βικτώρια δεν βρίσκεται στην παρέα μας, θέλω να της εκφράσω τα Συλλυπητήριά μου. Η σκέψη μας είναι τόσο στην ίδια, όσο και στα δυο της αγγελούδια», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην έναρξη του νέου επεισοδίου του My Style Rocks.

Μάλιστα η Εύα Μπάση, η οποία ήταν πιο κοντά από κάθε άλλη παίκτρια με την Βικτώρια, όταν ήρθε η ώρα να παρουσιάσει την εμφάνισή της, εμφανώς σοκαρισμένη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Εγώ κανονικά σήμερα δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράσταση στην φίλη μου την Βικτώρια, αλλά είμαι επαγγελματίας και για αυτό και ήρθα».

Κάποιες από τις συμπαίκτριες της Βικτώριας είχαν δώσει το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία

Ο λόγος για την Κατερίνα Πλούμη, την Τάμτα Μαστοράκη, την Έφη Αναστασοπούλου και την Αμάντα Μανωλάκου, οι οποίες δεν μπορούσαν να κρύψουν τη θλίψη τους.

Φωτο: Fthis

Βικτώρια Καρύδα: Με δάκρυα στα μάτια οι συμπαίκτριές της από το My Style Rocks στην κηδεία του συζύγου της

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις