Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σοκ στο Καραϊσκάκη: Κατέληξε ο φίλαθλος των “ερυθρόλευκων”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ στο Καραϊσκάκη: Κατέληξε ο φίλαθλος των “ερυθρόλευκων”

Με τραγικό τρόπο έληξε το χθεσινό μας – Την τελευταία του πνοή άφησε ο φίλαθλος των “ερυθρολεύκων” που κατέρρευσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”  Μετά το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα, κατέρρευσε, μην αντέχοντας την ένταση του […]

Σοκ στο Καραϊσκάκη Κατέληξε ο φίλαθλος των ερυθρολεύκων

Με τραγικό τρόπο έληξε το χθεσινό μας – Την τελευταία του πνοή άφησε ο φίλαθλος των “ερυθρολεύκων” που κατέρρευσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” 

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα, κατέρρευσε, μην αντέχοντας την ένταση του αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Οι άντρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως στην κερκίδα, κάνοντας του μαλάξεις, προκειμένου ο άτυχος άνδρας να συνέλθει.

Ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, για αρκετά λεπτά έδινε μάχη για να τον επαναφέρει και ζήτησε άμεσα φορείο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή του φιλάθλου στο νοσοκομείο.

Ο φίλος του Ολυμπιακού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα”.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της τόσο στην οικογένεια των Ερυθρόλευκων, όσο και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα».

Και η ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια 

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις