Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κορκίδης ξεκαθαρίζει με δυο λέξεις τι θα κάνει με τον Δήμο Πειραιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κορκίδης ξεκαθαρίζει με δυο λέξεις τι θα κάνει με τον Δήμο Πειραιά

Δεν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης. «Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά» έγραψε στο twitter o κ. Κορκίδης. Έτσι διαψεύδει ότι θα έθετε υποψηφιότητα για τον Δήμο με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνεται ότι ο κ. Κορκίδης αποχωρεί από τη θέση […]

Κορκίδης

Δεν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

«Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά» έγραψε στο twitter o κ. Κορκίδης.

Έτσι διαψεύδει ότι θα έθετε υποψηφιότητα για τον Δήμο με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κορκίδης αποχωρεί από τη θέση του προέδρου της ΕΣΕΕ μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης θητείας του στις 24 Νοεμβρίου.

Παραμένει ωστόσο επικεφαλής του ΕΒΕΠ όπου εκλέχτηκε για δεύτερη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ανάρτησή του στο Twitter 

Η μόνη ξεκάθαρη υποψηφιότητα μέχρι στιγμής αυτή του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση πως δικαιούται μία ακόμα θητεία για να ολοκληρώσει το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει στην πόλη.

Τον σημερινό δήμαρχο στηρίζει απεριόριστα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος φρόντισε να το “φωνάξει” προς κάθε κατεύθυνση, αφού συμμετείχε την Πέμπτη το απόγευμα στη διευρυμένη συνεδρίαση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του ψάχνει εναγωνίως να βρει πρόσωπο ικανό για να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού που θα κατεβάσει.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά έχουν απευθυνθεί σε πρόσωπο που έχει αποστασιοποιηθεί από το 2015 για να τεθεί επικεφαλής συνδυασμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις