Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απίστευτο: Κι άλλος νεκρός κυνηγός, σε λιγότερο από 30 ώρες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Κι άλλος νεκρός κυνηγός, σε λιγότερο από 30 ώρες

Του Πέτρου Καρσιώτη Μοιάζει απίστευτο, αλλά συνέβη. Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής Σε λιγότερο από τριάντα ώρες και δεύτερος κυνηγός αγριογούρουνων έπεσε νεκρός από βολές φίλων κυνηγών με τους οποίους μαζί είχε στήσει καρτέρι! Πρωί Σαββάτου νεκρός 48χρονος κυνηγός Ενώ το πρωί του Σαββάτου 48χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς δύο κυνηγών, που τον […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μοιάζει απίστευτο, αλλά συνέβη.

Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής

Σε λιγότερο από τριάντα ώρες και δεύτερος κυνηγός αγριογούρουνων έπεσε νεκρός από βολές φίλων κυνηγών με τους οποίους μαζί είχε στήσει καρτέρι!

Πρωί Σαββάτου νεκρός 48χρονος κυνηγός

Ενώ το πρωί του Σαββάτου 48χρονος κυνηγός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς δύο κυνηγών, που τον εξέλαβαν ως θήραμα, στις 5 το απόγευμα της Κυριακής η Αστυνομία ενημερώθηκε για ένα νέο δράμα.

Νεκρός 32χρονος στο καρτέρι

Νεκρός είχε πέσει από βολή άλλου κυνηγού ένας 32χρονος, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι με άλλους κυνηγούς σε δύσβατη περιοχή της Καρίτσας, του Δήμου  Ζίτσας  Ιωαννίνων.

Ο πέμπτος κυνηγός που χάνει τη ζωή του

Ο άτυχος 32χρονος, που είναι ο πέμπτος κυνηγός από την αρχή της κυνηγετικής περιόδου, που χάνει τη ζωή του μ αυτόν τον τρόπο, όπως διαπιστώθηκε είχε δεχθεί σκάγια από μονόβολο στην πλάτη.

Στο σημείο έφθασαν τραυματιοφορείς  του ΕΚΑΒ και διαπίστωσαν ότι ήδη ο κυνηγός ήταν νεκρός.

Προανάκριση από την αστυνομία

Έφτασαν επίσης στη δύσβατη περιοχή και αστυνομικοί οι οποίοι προσήγαγαν τους υπόλοιπους συντετριμμένους κυνηγούς στο Τμήμα προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού, αλλά και  να προκύψει από ποιο όπλο έφυγαν τα μοιραία σκάγια.

Όπως προαναφέρθηκε, το πρωί του Σαββάτου, αυτή τη φορά στα όρια της συμπρωτεύουσας, είχε γραφτεί μία ακόμη τραγωδία με νεκρό κυνηγό.

Επτά κυνηγοί είχαν στήσει καρτέρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress,  επτά φίλοι κυνηγοί, είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα σε ορεινή περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά πυροβόλησαν και σκότωσαν τον φίλο τους κυνηγό, τον οποίο εξέλαβαν ως θήραμα!

Στα Πετροκέρασα η τραγωδία

Αυτή η  τραγωδία γράφτηκε στις 10 παρά 20 το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή των Πετροκέρασων, στην ορεινή περιοχή ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία,  επτά φίλοι κυνηγοί είχαν πάει με τα μονόβολά τους στο σημείο για κυνήγι αγριογούρουνου.

Έστησαν τα καρτέρια τους και περίμεναν.

Ο 48χρονος κινήθηκε από τη θέση του

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία,  ο άτυχος 48χρονος κυνηγός, κάποια στιγμή μετακινήθηκε από τη θέση του.

Αυτή η κίνηση στάθηκε και μοιραία για τη ζωή του.

Δυο κυνηγοί πυροβόλησαν ταυτόχρονα

Δύο από τους άλλους κυνηγούς της ομάδας εξέλαβαν την κίνηση ως εμφάνιση αγριογούρουνου και πυροβόλησαν ταυτόχρονα (!) κατά του 48χρονου!

Η Αστυνομία εξακρίβωσε από τις βολές που είχαν ριχτεί ότι τα σκάγια που βρήκαν τον 48χρονο κυνηγό προήλθαν από τα όπλα δύο φίλων του, ηλικίας 33 και 39 χρόνων.

Άλλος κυνηγός με τραύμα στο μάτι στο νοσοκομείο

Ένα 24ωρο πριν από την τραγική εξέλιξη, ένας άλλος κυνηγός είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας τραυματισμένος σοβαρά στο μάτι από πυροβολισμό που έπεσε κατά λάθος στη διάρκεια κυνηγιού στην Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις