Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άκης, για τα “19 εκατομμύρια”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άκης, για τα “19 εκατομμύρια”

Στη δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, για τα… 19 εκατομμύρια ευρώ που δήθεν βρέθηκαν στην κατοικία στο Π. Ψυχικό Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα του Σαββάτου το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι 19 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για «μίζες» από εξοπλιστικά, κάνει λόγο για συκοφαντίες και λασπολόγους. […]

Άκης Τσοχατσόπουλος

Στη δικαιοσύνη ο Άκης Τσοχατζόπουλος, για τα… 19 εκατομμύρια ευρώ που δήθεν βρέθηκαν στην κατοικία στο Π. Ψυχικό

Σάλο προκάλεσε δημοσίευμα του Σαββάτου το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι 19 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στο σπίτι πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για «μίζες» από εξοπλιστικά, κάνει λόγο για συκοφαντίες και λασπολόγους.

Μετά τη διάψευση της αστυνομίας, ότι ουδέποτε έγινε επιχείρηση στο σπίτι στο Π. Ψυχικό όπου το δημοσίευμα ανέφερε ότι βρέθηκαν θαμμένα 19 εκατ. ευρώ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και κάνει λόγο για προσπάθεια ολοσχερούς εξόντωσής του.

Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου.

Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια,που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο διέψευσε η ΕΛΑΣ, και ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκαν 19 εκατ. ευρώ, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου.

Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες.

Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό η ΕΛΑΣ εντόπισε μετά από έφοδο 19 εκατ. ευρώ.

«Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις