Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νέα τραγωδία – Έστησαν καρτέρι για αγριογούρουνο αλλά σκότωσαν τον φίλο τους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τραγωδία – Έστησαν καρτέρι για αγριογούρουνο αλλά σκότωσαν τον φίλο τους

Του Πέτρου Καρσιώτη Είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα σε ορεινή περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά πυροβόλησαν και σκότωσαν τον φίλο τους κυνηγό, τον οποίο εξέλαβαν ως θήραμα! Είναι μία ακόμη τραγωδία, η τέταρτη, που γράφεται στη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων, από την αρχή της κυνηγετικής περιόδου. Η νέα τραγωδία γράφτηκε στις 10 παρά 20 το πρωί του […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα σε ορεινή περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά πυροβόλησαν και σκότωσαν τον φίλο τους κυνηγό, τον οποίο εξέλαβαν ως θήραμα!

Είναι μία ακόμη τραγωδία, η τέταρτη, που γράφεται στη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων, από την αρχή της κυνηγετικής περιόδου.

Η νέα τραγωδία γράφτηκε στις 10 παρά 20 το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή των Πετροκέρασων, στην ορεινή περιοχή ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, επτά φίλοι κυνηγοί είχαν πάει με τα μονόβολά τους στο σημείο για κυνήγι αγριογούρουνου.

Έστησαν τα καρτέρια τους και περίμεναν.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία ο άτυχος 48χρονος κυνηγός, κάποια στιγμή μετακινήθηκε από τη θέση του.

Αυτή η κίνηση στάθηκε και μοιραία για τη ζωή του.

Δύο από τους άλλους κυνηγούς της ομάδας εξέλαβαν την κίνηση ως εμφάνιση αγριογούρουνου και πυροβόλησαν ταυτόχρονα (!) κατά του 48χρονου!

Σκηνές δραματικές ακολούθησαν όταν αντελήφθησαν ότι επρόκειτο για τον φίλο τους κυνηγό.

Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Όταν έφθασαν στα Πετροκέρασα οι τραυματιοφορείς παρέλαβαν τη σωρό του άτυχου κυνηγού καθώς είχε διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Η Αστυνομία εξακρίβωσε από τις βολές που είχαν ριχτεί ότι τα σκάγια που βρήκαν τον 48χρονο κυνηγό προήλθαν από τα όπλα δύο φίλων του, ηλικίας 33 και 39 χρόνων.

Ένα 24ωρο πριν από την τραγική εξέλιξη, ένας άλλος κυνηγός είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας τραυματισμένος σοβαρά στο μάτι από πυροβολισμό που έπεσε κατά λάθος στη διάρκεια κυνηγιού στην Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις