Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο: “Να μια ηλίθια…” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο: “Να μια ηλίθια…” (vid)

Ο Τραμπ, τα έβαλε ξανά με δημοσιογράφο! Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κηρύξει ξεκάθαρα πόλεμο σε δημοσιογράφους, τουλάχιστον σε όσους δείχνουν να μην τον συμπαθούν Μετά το περιστατικό με τον Τζιμ Ακόστα, ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, κρίνοντας πως το ερώτημα που του έθεσε είναι «ανόητο». Την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος ακύρωσε τη διαπίστευση […]

Τραμπ-επίθεση-δημοσιογράφο.jpg

Ο Τραμπ, τα έβαλε ξανά με δημοσιογράφο!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κηρύξει ξεκάθαρα πόλεμο σε δημοσιογράφους, τουλάχιστον σε όσους δείχνουν να μην τον συμπαθούν

Μετά το περιστατικό με τον Τζιμ Ακόστα, ο Αμερικανός πρόεδρος καταφέρθηκε εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, κρίνοντας πως το ερώτημα που του έθεσε είναι «ανόητο».

Την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος ακύρωσε τη διαπίστευση ενός ανταποκριτή του CNN, του Τζιμ Ακόστα, αφού εκείνος έθεσε επίμονα ερωτήματα στον πρόεδρο, σε ένα μάλιστα αρκετά έντονο επεισόδιο.

Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος Άμπι Φίλιπ, που εργάζεται επίσης στο CNN, ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ εάν αντικατέστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της άκρως ευαίσθητης έρευνας για τη Ρωσία.

«Τι ανόητη ερώτηση, να, μια ανόητη ερώτηση!» επανέλαβε ο δισεκατομμυριούχος, χωρίς ωστόσο να απαντήσει.

«Σας παρακολουθώ πολύ. Θέτετε πολλά ανόητα ερωτήματα» συμπλήρωσε ο Τραμπ, δείχνοντας με το δάκτυλο την Φίλιπ.

Κατόπιν ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επέρριψε την ευθύνη στους δημοσιογράφους για τη δημιουργία ενός κλίματος εχθρότητας μεταξύ εκείνου και των ΜΜΕ.

«Όταν βρίσκεστε στον Λευκό Οίκο, είναι για εμένα ένας χώρος πολύ ιερός. Είναι ένας χώρος πολύ ιδιαίτερος. Πρέπει να συμπεριφέρεστε στον Λευκό Οίκο με σεβασμό. Πρέπει να αντιμετωπίζετε την προεδρία με σεβασμό» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις