Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ολυμπιακός απαντά στον “χυδαίο” Γιαννακόπουλο – Να αποβληθεί και αυτός και ο ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός απαντά στον “χυδαίο” Γιαννακόπουλο – Να αποβληθεί και αυτός και ο ΠΑΟ

Χθες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό. Σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από τη Euroleague την αποβολή τόσο του ίδιου, όσο και του «τριφυλλιού» από τη διοργάνωση. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού […]

Ολυμπιακός

Χθες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό.

Σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από τη Euroleague την αποβολή τόσο του ίδιου, όσο και του «τριφυλλιού» από τη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών,, ξεπερνά κάθε όριο συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας. Θα προσφύγουμε ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο.

Επίσης, θα ζητήσουμε την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις