Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μελισσανίδης: “Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα έχουμε αποτύχει – Πρώτος εγώ”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μελισσανίδης: “Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, θα έχουμε αποτύχει – Πρώτος εγώ”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής και οι παίκτες τα «άκουσαν» για την εμφάνισή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για περιστατικά πειθαρχίας, όπως αυτό του Τόσιτς με τον Χουλτ. Ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος της ΑΕΚ παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τόνισε ότι τυχόν αποτυχία θα έχει ως […]

Μελισσανίδης πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής και οι παίκτες τα «άκουσαν» για την εμφάνισή τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για περιστατικά πειθαρχίας, όπως αυτό του Τόσιτς με τον Χουλτ.

Ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος της ΑΕΚ παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τόνισε ότι τυχόν αποτυχία θα έχει ως κύριο υπαίτιο τον ίδιο, μιλώντας στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο «ισχυρός» άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στα Σπάτα και με «γκάζια» στους παίκτες προσπάθησε να… ταρακουνήσει την ομάδα, μετά και τα άσχημα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπης.

Οι δηλώσεις Μελισσανίδη

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή (με Χουλτ και Τσόσιτς) με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη, αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Για τον Παναθηναϊκό

«Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Για το πρωτάθλημα

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτο εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις