Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιαννακόπουλος σε διαιτητές: «Σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός 20.000 ευρώ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννακόπουλος σε διαιτητές: «Σας έχει τάξει ο Ολυμπιακός 20.000 ευρώ»

Σε βαριές καταγγελίες προχωρά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση στους διαιτητές του ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ.  Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλά για εμπλοκή των δύο εκ των τριών διαιτητών του ντέρμπι «αιωνίων» της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Στις σημειώσεις τον διαιτητών αναφέρονται τα εξής: Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρεις θεατές στην […]

Γιαννακόπουλος διαιτητές Ολυμπιακός

Σε βαριές καταγγελίες προχωρά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξαπολύοντας επίθεση στους διαιτητές του ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ. 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλά για εμπλοκή των δύο εκ των τριών διαιτητών του ντέρμπι «αιωνίων» της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Στις σημειώσεις τον διαιτητών αναφέρονται τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρεις θεατές στην πρώτη σειρά των court seat απέναντι από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές με εκφράσεις όπως «F..k you», «we f..k your mother». Την ίδια ώρα έκαναν προσβλητικές χειρονομίες.

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21” να μένουν για τη λήξη, χρησιμοποιήθηκε λέιζερ σε πρόσωπο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε, «τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

Τι υποστηρίζει η πλευρά του Παναθηναϊκού

Από την πλευρά της, η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε διευκρινήσεις για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και διαιτητών.

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισαν χαρακτηριστικά πως δεν έχει ειπωθεί τίποτα για στοίχημα στους διαιτητές και αυτό που ανέφεραν ήταν ότι ειπώθηκε «ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις