Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Το σαμπουάν, που έχει κάτι κι από σένα – Λάμψη και μοναδικό άρωμα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Το σαμπουάν, που έχει κάτι κι από σένα – Λάμψη και μοναδικό άρωμα

Το πιο μεθυστικό σαμπουάν Έχετε κουραστεί από τα άτονα μαλλιά σας και θέλετε κάτι που να τους προσφέρει εδώ και τώρα λάμψη και απαλότητα; Δώστε τη λύση μόνη σας, χρησιμοποιώντας γάλα καρύδας. Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας, 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο και ζεστό νερό. Ανακατέψτε μαζί το λάδι και το γάλα. Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε […]

Το πιο μεθυστικό σαμπουάν  Έχετε κουραστεί από τα άτονα μαλλιά σας και θέλετε κάτι που να τους προσφέρει εδώ και τώρα λάμψη και απαλότητα; Δώστε τη λύση μόνη σας, χρησιμοποιώντας γάλα καρύδας.  Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας, 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο και ζεστό νερό. Ανακατέψτε μαζί το λάδι και το γάλα. Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε μασάζ πάνω στο κρανίο για λίγα λεπτά και αφήστε το για καλύτερη απορρόφηση. Δημιουργεί ένα κολλώδες στρώμα. Ξεπλύνετε με το ζεστό νερό.  Καθαρίζει πολύ καλά το τριχωτό της κεφαλής και απομακρύνει τη βρωμιά, το υπερβολικό σμήγμα και την πιτυρίδα.

Το πιο μεθυστικό σαμπουάν

Έχετε κουραστεί από τα άτονα μαλλιά σας και θέλετε κάτι που να τους προσφέρει εδώ και τώρα λάμψη και απαλότητα; Δώστε τη λύση μόνη σας, χρησιμοποιώντας γάλα καρύδας.

Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας, 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο και ζεστό νερό. Ανακατέψτε μαζί το λάδι και το γάλα.

Για να το χρησιμοποιήσετε, κάντε μασάζ πάνω στο κρανίο για λίγα λεπτά και αφήστε το για καλύτερη απορρόφηση. Δημιουργεί ένα κολλώδες στρώμα. Ξεπλύνετε με το ζεστό νερό.

Καθαρίζει πολύ καλά το τριχωτό της κεφαλής και απομακρύνει τη βρωμιά, το υπερβολικό σμήγμα και την πιτυρίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις