Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Victoria’s Secret: Τα “αγγελάκια” επέστρεψαν στη βάση τους – Τα δάκρυα και το αντίο της Λίμα
LIFESTYLE

Victoria’s Secret: Τα “αγγελάκια” επέστρεψαν στη βάση τους – Τα δάκρυα και το αντίο της Λίμα

Όλη η ομορφιά του πλανήτη, σε ένα σόου που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret γύρισαν στον τόπο του «εγκλήματος» – που δεν είναι άλλο από το να προκαλούν εγκεφαλικά – και δεν σε άφηναν να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μετά από δύο χρόνια στο εξωτερικό, σε […]

Victoria's Secret Τα αγγελάκια επέστρεψαν στη βάση τους

Όλη η ομορφιά του πλανήτη, σε ένα σόου που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν

Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret γύρισαν στον τόπο του «εγκλήματος» – που δεν είναι άλλο από το να προκαλούν εγκεφαλικά – και δεν σε άφηναν να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Victoria's Secret

Μετά από δύο χρόνια στο εξωτερικό, σε Παρίσι και Σαγκάη, επέστρεψαν στη βάση τους, τη Νέα Υόρκη.

Η Αντριάνα Λίμα και η Κένταλ Τζένερ, ήταν οι πρωταγωνίστριες της βραδιάς.

Η πρώτη διότι αποφάσισε να «κλείσει» τα φτερά της και να αφήσει την πασαρέλα και η δεύτερη γιατί κατάφερε να λάμψει, κάνοντας τα διεθνή Μέσα να γράφουν: «Η νύχτα της Κένταλ».

Η Αντριάνα Λίμα στο τελευταίο της σόου Η Κένταλ Τζένερ

https://www.instagram.com/p/Bp79Ro4B2xn/?utm_source=ig_embed

Η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν εντυπωσίασε τους πάντες

Μετά από 20 χρόνια στην πασαρέλα της Victoria’s Secret ένα από τα πιο iconic μοντέλα του brand, η Αντριάνα Λίμα, ανακοίνωσε πως θα ήταν το τελευταίο της σόου.

Η μελαχρινή καλλονή εμφανίστηκε στην πασαρέλα με λευκά φτερά της στους ώμους και ένα εντυπωσιακό κορμάκι, ενώ το κοινό την χειροκροτούσε όρθιο.

«Αγαπητή Victoria, σε ευχαριστώ που μου έδειξες τον κόσμο, μοιράστηκες τα μυστικά σου και το πιο σημαντικό, όχι μόνο μου έδωσες φτερά, αλλά μου έμαθες να πετώ», έγραψε το μοντέλο στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/Bp7069DhJhx/?utm_source=ig_embed

Από την άλλη όμως, η Κένταλ Τζένερ έδειξε πως ήρθε, για να μείνει.

Όπως σχολιάζει ο διεθνής Τύπος, αδιαμφισβήτητα ήταν η βραδιά της, καθώς έδειχνε να το διασκεδάζει με την ψυχή της επάνω στην πασαρέλα. Φλογερή και χαρούμενη η μικρή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έλαμψε, αφήνοντας πίσω της τα υπόλοιπα μοντέλα.

Στην πασαρέλα μεταξύ άλλων περπάτησαν η Ελσα Χοσκ, η Κάντις Σουάνπολ, η Τζασμίν Τουκς, η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ.

Η Έλσα Χοσκ επιλέχθηκε να φορέσει το περιβόητο Fantasy Bra, το εσώρουχο – κόσμημα σχεδιασμένο από τον Swarovski, το οποίο αποτελείται από 21.000 διαμάντια και στοιχίζει περίπου 1 εκατ. δολάρια.

Η Ελσα Χοσκ, φορώντας το διάσημο και πανάκριβο Fantasy Bra Tο εσώρουχο - κόσμημα σχεδιασμένο από τον Swarovski

Τα βλέμματα, όμως, στράφηκαν και στην Μπεχάτι Πρίνσλου, η οποία λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της επέστρεψε στην πασαρέλα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, που έχει ακόμη έναν γιο με τον frontman των Maroon 5, Ανταμ Λεβίν και γέννησε τον Φεβρουάριο, ενθουσιάστηκε που επέστρεψε στην πασαρέλα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι: Ρίτα Όρα, Σον Μέντες, Τσέινσμοκερς, Χάσλεϊ, Κέλσι Μπαλερίνι και Στρατς.

vs7 Το «ευχαριστώ» της Αντριάνα Λίμα Η Κέλι Γκέιλ Η Μάρθα Χαντ Η Αντριάνα Λίμα με ένα φεγγάρι στην πλάτη της Η άκρως εντυπωσιακή Αντριάνα Λίμα Η Κάντις Σουάνπολ Φεγγάρι και αστέρια κοσμούσαν την πλάτη των μοντέλων Η Σούι Χε Η τραγουδίστρια Halsey Η Ρίτα Ορα Η Αντριάνα Λίμα περπατά υπό τους ήχους του συγκροτήματος The Struts Η Γουίνι Χάρλοου Η Κάντις Σουάνπολ Η Μπέλα Χαντίντ Η Τέιλορ Χιλ Η Τζίτζι Χαντίντ Η Γουίνι Χάρλοου με τον Wiz Khalifa

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις