Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λουτσέσκου: Σκέφτομαι μόνο τη νίκη με τον Παναιτωλικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: Σκέφτομαι μόνο τη νίκη με τον Παναιτωλικό

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Παναιτωλικό και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά είπε: «Σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Θέλουμε το τρίποντο. Σέβομαι τον Παναιτωλικό και ξέρουμε ότι οι ομάδες που είναι χαμηλά, πάντα έχουν έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τις κορυφαίες ομάδες. Έχουμε τον στόχο μας, […]

Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Παναιτωλικό και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά είπε:

«Σκέφτομαι μόνο τη νίκη. Θέλουμε το τρίποντο. Σέβομαι τον Παναιτωλικό και ξέρουμε ότι οι ομάδες που είναι χαμηλά, πάντα έχουν έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τις κορυφαίες ομάδες.

Έχουμε τον στόχο μας, εντός Ελλάδας πηγαίνουμε καλά, έχουμε την ποιότητα και θα πάμε μόνο για να κερδίσουμε.

Θα ξεπεράσουμε, τα όποια προβλήματα. Ο Παναιτωλικός, μπορεί να έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να γίνει απειλητικός».

Οι ισορροπίες στην ομάδα

«Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες και να διαχειριστώ τους ποδοσφαιριστές μου. Μιλήσαμε και χθες στα αποδυτήρια και τους έστειλα ένα μήνυμα.

Τους είπα ότι μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά είμαστε επαγγελματίες και να το ξεπεράσουμε.

Αυτή η δουλειά που κάνουμε έχει το καλό ότι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σου μαθαίνει να ξεπερνάς τις δυσκολίες και να διαχειρίζεσαι τις επιτυχίες.

Μας κάνει δυνατότερους αυτό σαν ανθρώπους. Πρέπει να ξεχνάς το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα και πρέπει να σκέφτεσαι την νίκη στο επόμενο.

Κάθε παίκτης φτάνει σε σημείο να είναι έτοιμος να μπει στο γήπεδο. Κάποιοι που δεν παίζουν πολύ μπορεί να μην το καταλαβαίνουν.

Όταν όμως έρχεται η στιγμή να μπουν, ακόμα και αν είναι λυπημένοι και στεναχωρημένοι που δεν παίζουν, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα.

Δεν με τρομάζουν οι απουσίες».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις