Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπερσύγχρονο κατάστημα του Μασούτη στο Γαλάτσι (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερσύγχρονο κατάστημα του Μασούτη στο Γαλάτσι (pics)

Ένα σούπερ μάρκετ διεθνών προδιαγραφών της αλυσίδας καταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗΣ εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9/11 στο Γαλάτσι. Πρόκειται για ένα σούπερ πολυκατάστημα τροφίμων, κόσμημα για την περιοχή και την Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι σε ηλικία, μεσαία και μικρά πορτοφόλια, πλούσιοι και εύποροι μπήκαν στο κατάστημα και ψώνισαν τα σπουδαίας ποιότητας προϊόντα. Χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν ο ιδιοκτήτης […]

Μασούτης Γαλάτσι Τυχερό Καρότσι

Ένα σούπερ μάρκετ διεθνών προδιαγραφών της αλυσίδας καταστημάτων ΜΑΣΟΥΤΗΣ εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9/11 στο Γαλάτσι. Πρόκειται για ένα σούπερ πολυκατάστημα τροφίμων, κόσμημα για την περιοχή και την Αθήνα.

Μικροί και μεγάλοι σε ηλικία, μεσαία και μικρά πορτοφόλια, πλούσιοι και εύποροι μπήκαν στο κατάστημα και ψώνισαν τα σπουδαίας ποιότητας προϊόντα. Χαρούμενος και ευδιάθετος ήταν ο ιδιοκτήτης κ. Μασούτης, ο οποίος δήλωσε στην «Alpha freepress» ότι στόχος είναι «να εξυπηρετηθεί ο πολίτης, να έχει αυτό που θέλει στην ώρα που το θέλει, με βάση την ποιότητα και την καλή τιμή!».

Ο κ. Μασούτης τόνισε ότι «πάνω από όλα βρίσκεται ο πελάτης που μπαίνει στο κατάστημα».

Η εταιρεία αναπτύσσεται με ιδιαίτερα γρήγορους ρυθμούς και σύντομα φτάνει και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Σύνθημα της εταιρείας «η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και καλή τιμή προσιτή σε όλους!».

Κάθε επιτυχία, λοιπόν, στην εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, που απλώνεται και στην Αττική με γοργά και σταθερά βήματα.

«Ο Μασούτης κάνει ένα καταπληκτικό γιορτινό δώρο στους καταναλωτές. Μέχρι το τέλος του χρόνου, κάθε μέρα, 40 τυχεροί κερδίζουν τις εορταστικές τους αγορές»

Οι τυχεροί προκύπτουν από τυχαία αυτοματοποιημένη επιλογή. Συμμετέχουν όλοι οι καταναλωτές έχοντας τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν, ανεξάρτητα από το ύψος των αγορών τους. Στο ταμείο εμφανίζεται η ένδειξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ και ο καταναλωτής κερδίζει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αξία των αγορών του.

«Φανταστείτε να μην πληρώσει κανείς τίποτα για γεμάτα καρότσια με εορταστικές αγορές!»

Με την ενέργεια «Κάθε μέρα 40 τυχεροί κερδίζουν τα ψώνια τους!» κλείνει ένας χρόνος με δράσεις και εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια Μασούτης.

Το καλοκαίρι η ίδια ενέργεια ενθουσίασε τους καταναλωτές και  μοίρασε 1600 δωρεάν καρότσια με προϊόντα συνολικής αξίας 25.619 ευρώ!

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αυτιάς, ο κ. Ιωάννης Μασούτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “Διαμαντής Μασούτης ΑΕ” και ο κ. Σταμάτης Δαυίδ, Διευθυντής Marketing του Ομίλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις