Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καλιφόρνια: 27χρονος ομογενής στα θύματα – Η ανατριχιαστική “ειρωνεία”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλιφόρνια: 27χρονος ομογενής στα θύματα – Η ανατριχιαστική “ειρωνεία”

Ο Τηλέμαχος Ορφανός, ομογενής, είναι ένα από τα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κατάμεστο μπαρ-ρεστοράν στο Thousand Oaks. Οι νεκροί είναι 12, ανάμεσά τους κι ένας αστυνομικός. Ο 27χρονος μαζί με τους φίλους του απολάμβανε το ποτό του, όταν ο πρώην πεζοναύτης με πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο. Ο […]

27χρονος ομογενής Καλιφόρνια

Ο Τηλέμαχος Ορφανός, ομογενής, είναι ένα από τα θύματα του μακελειού στην Καλιφόρνια, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κατάμεστο μπαρ-ρεστοράν στο Thousand Oaks. Οι νεκροί είναι 12, ανάμεσά τους κι ένας αστυνομικός.

Ο 27χρονος μαζί με τους φίλους του απολάμβανε το ποτό του, όταν ο πρώην πεζοναύτης με πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον θάνατο.

Ο δράστης είναι ο Ian David Long και πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

odrastis54

 

orfanos-new-1

Ο Τηλέμαχος Ορφανός

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Τηλέμαχος Ορφανός είχε επιβιώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας, όπου και είχε βοηθήσει το παραϊατρικό προσωπικό με όσους είχαν τραυματιστεί. Τότε, τον Οκτώβριο του 2017 πάνω από 58 έχασαν τη ζωή τους.

Ο Ορφανός είχε υπηρετήσει για 2,5 χρόνια στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ.

Η μητέρα του σε μια σπαρακτική συνέντευξη στο ABC δήλωσε

«Ο γιος μου ήταν και στην επίθεση στο Λας Βέγκας. Όμως γύρισε στο σπίτι του. Εχθές δεν γύρισε. Δεν θέλω ούτε προσευχές, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή. Όχι άλλα όπλα».

Είχε επιβιώσει από το μακελειό στο Λας Βέγκας

Συλλυπητήρια από το υπουργείο Εξωτερικών

Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της επίθεσης που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, καθώς και την αλληλεγγύη στον αμερικανικό λαό και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον αγώνα τους για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών.

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της επίθεσης που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια, καθώς και την αλληλεγγύη μας στον Αμερικανικό λαό και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον αγώνα τους για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας @USEmbassyAthens» αναφέρει συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τον απολογισμό των επίσημων αρχών, ο ένοπλος της επίθεσης σκότωσε σε μπαρ στη Νότια Καλιφόρνια 12 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους έναν βοηθό σερίφη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις