Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η μπηχτή του Περρή για την Καινούργιου – “Ο κόσμος με επέλεξε κι έτσι” (vid)
LIFESTYLE

Η μπηχτή του Περρή για την Καινούργιου – “Ο κόσμος με επέλεξε κι έτσι” (vid)

Το υπονοούμενο του Βαγγέλη Περρή αιφνιδίασε και… τσάντισε την Κατερίνα Καινούργιου Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» αλλά σταμάτησε να απαντά, όταν το ρώτησαν για τις αισθητικές επεμβάσεις. Αντί λοιπόν να πει την άποψή του, ρώτησε την δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και στην συνέχεια απάντησε… «Είστε από αυτή την εκπομπή και […]

Η-μπτηχτή-του-Βαγγέλη-Περρή-για-την-Κατερίνα-Καινούργιου.jpg

Το υπονοούμενο του Βαγγέλη Περρή αιφνιδίασε και… τσάντισε την Κατερίνα Καινούργιου

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» αλλά σταμάτησε να απαντά, όταν το ρώτησαν για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Αντί λοιπόν να πει την άποψή του, ρώτησε την δημοσιογράφο από ποια εκπομπή είναι και στην συνέχεια απάντησε… «Είστε από αυτή την εκπομπή και θέλετε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα; Είστε σίγουρη γι΄αυτό»;

Η απάντηση βρήκε προ εκπλήξεως την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν ήξερε από πριν την απάντηση του Βαγγέλη Περρή.

Αποτέλεσμα εικόνας για καινουργιου

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις της, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της.

«Βαγγέλη μου, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Κατάλαβα το υπονοούμενο. Δεν μου το είχατε πει, με πιάσατε απροετοίμαστη. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτά τα θέματα. Άλλωστε, εγώ ό,τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου, βγαίνω και το λέω.

Σε αντίθεση με άλλες που κάνουν τα πάντα στο πρόσωπό τους και λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα.

Πολλές φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά μη φανταστείς πως έχω μπει σε κανένα χειρουργείο. Ναι, υαλουρονικό έχω βάλει στα χείλη μου στο παρελθόν και το μετάνιωσα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια προσθέτοντας:

«Ναι ο κόσμος με έχει επιλέξει παρά το γεγονός ότι έχω βάλει υαλουρονικό στα χείλη μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις