Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνελήφθησαν Έλληνες στην Αλβανία (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν Έλληνες στην Αλβανία (pics)

Για σύλληψη Ελλήνων κάνουν λόγο στην Αλβανία κάνουν λόγο τα τoπικά μέσα ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, το faxweb.al αρχικά ανέφερε ότι συνελήφθησαν δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα. Λίγο αργότερα, έκανε λόγο για 3 συλλήψεις. Σύμφωνα με το star.gr, οι άνδρες θεωρήθηκαν ύποπτοι για υποκίνηση επεισοδίων κατά […]

ΈλληνεςΑλβανίαΚατσίφαςΣύλληψη

Για σύλληψη Ελλήνων κάνουν λόγο στην Αλβανία κάνουν λόγο τα τoπικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, το faxweb.al αρχικά ανέφερε ότι συνελήφθησαν δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους κουκούλες full face και μπλουζάκια με παραστρατιωτικά σύμβολα.

Λίγο αργότερα, έκανε λόγο για 3 συλλήψεις.

Σύμφωνα με το star.gr, οι άνδρες θεωρήθηκαν ύποπτοι για υποκίνηση επεισοδίων κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Με αυτή την αφορμή, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη τους.

Σύμφωνα με το αλβανικό σάιτ, οι άνδρες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κατοχή παράνομων αντικειμένων και συνθήματα που προκαλούν μίσος.

Τι λέει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κάνουν λόγο για τέσσερις προσαγωγές Ελλήνων στην Αλβανία.

Επίσης, αναφέρονται σε απλή προσαγωγή, τονίζοντας ότι οι νεαροί θα οδηγηθούν στην Κακαβιά για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Σήμερα η κηδεία

Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες.

Συγγενείς, φίλοι και περισσότεροι από 2000 ομογενείς και Ελλαδίτες αναμένεται να φτάσουν στο χωριό.

Οι αλβανικές αρχές στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς βρίσκονται στο «πόδι» περιμένοντας τα λεωφορεία που φτάνουν από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις