Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διπλή ληστεία για οικογένεια στη Φθιώτιδα, μέσα σε λίγη ώρα
ΕΛΛΑΔΑ

Διπλή ληστεία για οικογένεια στη Φθιώτιδα, μέσα σε λίγη ώρα

Διπλή ληστεία για μια οικογένεια στις Ράχες Φθιώτιδας – Μέσα σε μία μέρα και μάλιστα με ελάχιστη διαφορά σε ώρα, έκλεψαν σπίτι και κατάστημα! Λίγη ώρα μετά την στιγμή που τα μέλη της διαπίστωσαν ότι το σπίτι τους είχε λεηλατηθεί από διαρρήκτες, βρήκαν παραβιασμένο και το κατάστημα που λειτουργούν την θερινή περίοδο στην παραλία της περιοχής. […]

ληστεία οικογένεια Φθιώτιδα

Διπλή ληστεία για μια οικογένεια στις Ράχες Φθιώτιδας – Μέσα σε μία μέρα και μάλιστα με ελάχιστη διαφορά σε ώρα, έκλεψαν σπίτι και κατάστημα!

Λίγη ώρα μετά την στιγμή που τα μέλη της διαπίστωσαν ότι το σπίτι τους είχε λεηλατηθεί από διαρρήκτες, βρήκαν παραβιασμένο και το κατάστημα που λειτουργούν την θερινή περίοδο στην παραλία της περιοχής.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες εκμεταλλεύτηκαν την ολιγοήμερη απουσία της οικογένειας για να κάνουν τη δουλειά τους και δυστυχώς τα κατάφεραν ανενόχλητοι.

Έκαναν το σπίτι εντελώς χάλια άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και τα οικογενειακά χρυσαφικά και έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Στη συνέχεια, διέρρηξαν το παραλιακό κατάστημα, «σήκωσαν» μέρος του εξοπλισμού του, άρπαξαν έναν υπολογιστή και ένα κινητό και έγιναν καπνός! 

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των εισβολέων.

Δείτε ακόμη: 

Αυτά είναι τα 8 μέλη της σκληρής συμμορίας ληστών – Βίασαν και 21χρονη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις