Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έφερναν την κόκα με νταλίκες και τη διακινούσαν με ταξί, του Πέτρου Καρσιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Έφερναν την κόκα με νταλίκες και τη διακινούσαν με ταξί, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Έφερναν με φορτηγά διεθνών μεταφορών μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα και στη συνέχεια τις διακινούσαν στους τελικούς παραλήπτες με ταξί! Από τη Δίωξη Ναρκωτικών εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή από την Δυτική Ευρώπη, με σκοπό την αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση στην Ελληνική Επικράτεια, ποσοτήτων κοκαΐνης. Σε τρεις επιχειρήσεις […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έφερναν με φορτηγά διεθνών μεταφορών μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελλάδα και στη συνέχεια τις διακινούσαν στους τελικούς παραλήπτες με ταξί!

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή από την Δυτική Ευρώπη, με σκοπό την αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση στην Ελληνική Επικράτεια, ποσοτήτων κοκαΐνης.

Σε τρεις επιχειρήσεις αστυνομικών συνελήφθησαν στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία και στην Άρτα, τέσσερα άτομα, μέλη του κυκλώματος.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 50 ετών και δύο Αλβανούς, 34 και 38 ετών.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 41χρονος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή με φορτηγά αυτοκίνητα διεθνών μεταφορών, ποσοτήτων κοκαΐνης από την Ολλανδία στην Ελληνική Επικράτεια.

Την κοκαΐνη παραλάμβαναν στη συνέχεια οι δύο Αλβανοί, προκειμένου, αρχικά, να τις αποθηκεύσουν και στην συνέχεια να τις προμηθεύσουν στα άλλα μέλη της οργάνωσης.

Η διακίνηση των ναρκωτικών στους τελικούς χρήστες, πραγματοποιούνταν με ταξί από τον 50χρονο.

Από τις έρευνες σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.161 γραμμάρια κοκαΐνη, μικροποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 12.755 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, δύο ζυγαριές ακριβείας, 13 κινητά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις