Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ουζουνίδης: Δεν περίμενα τέτοια βοήθεια στους «Βαυαρούς»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουζουνίδης: Δεν περίμενα τέτοια βοήθεια στους «Βαυαρούς»

Στο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης Άφησε ωστόσο αιχμές στη διαιτησία του αγώνα τονίζοντας ότι δεν περίμενε τέτοια βοήθεια από το διαιτητή στους «Βαυαρούς», σχολιάζοντας τη φάση του πέναλτι. Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη «Σταθήκαμε καλά. Δεν θέλαμε […]

Ουζουνίδης ΑΕΚ Μπάγερν πέναλτι

Στο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Μπάγερν Μονάχου, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης

Άφησε ωστόσο αιχμές στη διαιτησία του αγώνα τονίζοντας ότι δεν περίμενε τέτοια βοήθεια από το διαιτητή στους «Βαυαρούς», σχολιάζοντας τη φάση του πέναλτι.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη

«Σταθήκαμε καλά. Δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα συνέχεια. Θέλαμε να κρατήσουμε και την μπάλα με τα τέσσερα χαφ. Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο στην επίθεση με αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν είχαμε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε ένα εύκολο γκολ σε μία φάση. Αν θέλει να βοηθήσει ένας διαιτητής θα το κάνει. Τραβήγματα υπάρχουν.

Περιμέναμε ότι θα έχει σφυρίγματα η Μπάγερν λόγω ονόματος. Αλλά όχι σε μια τέτοια φάση. Βρήκε ευκαιρίες μετά το γκολ ο αντίπαλος. Είχαμε και στα στημένα πρόβλημα. Είχε 5-6 παίκτες πάνω από 1.90, είμαι ευχαριστημένος».

Για τον Μάνταλο στον άξονα

«Ξέρουμε την θέση. Υπάρχουν θέματα στο ρόστερ. Κοιτάμε τα ματς και πως θα παίζουν οι ποιοτικοί. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Μάνταλος. Του λείπει να δουλεύει περισσότερο στο ματς με το τρέξιμο, όταν το κάνει με όλα όσα δίνει στο γήπεδο λίγοι παίκτες υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα δούμε τα επόμενα ματς αν ξαναχρειαστεί αυτή τη διάταξη».

Για την αντίδραση μετά τον Παναθηναϊκό

«Μια κακή εμφάνιση δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Κάναμε άσχημο ματς. Μιλήσαμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς τοπ. Οι παίκτες αντέδρασαν, γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα».

Για τις ελπίδες της ΑΕΚ στη διοργάνωση

«Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση ξέραμε τους αντιπάλους. Μπορούμε να κάνουμε μια νίκη πιστεύω. Θα δούμε τώρα με τον Αγιαξ. Πιέζεται και αυτός τώρα. Όμως και εμείς τώρα έχουμε εμπειρία. Πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε και με τύχη να το πάρουμε με τον Αγιαξ. Είμαστε ομάδα που δεν είμαστε τυχαία εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις