Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπλόκο στα Ιωάννινα σε λεωφορείο από Αλβανία, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλόκο στα Ιωάννινα σε λεωφορείο από Αλβανία, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Οδηγός πούλμαν αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άγιοι Σαράντα – Αθήνα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς στο χώρο των αποσκευών των επιβατών, βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι με ποσότητες κάνναβης. Ο 34χρονος οδηγός συνελήφθη στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων,  στο ύψος του Καλπακίου. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών,  οι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οδηγός πούλμαν αλβανικής εταιρίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άγιοι Σαράντα – Αθήνα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη καθώς στο χώρο των αποσκευών των επιβατών, βρέθηκαν ταξιδιωτικοί σάκοι με ποσότητες κάνναβης.

Ο 34χρονος οδηγός συνελήφθη στην Εθνική Οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων,  στο ύψος του Καλπακίου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών,  οι αστυνομικοί εντόπισαν λεωφορείο, της διακρατικής γραμμής Άγιοι Σαράντα Αλβανίας με προορισμό την Αθήνα, να κινείται στο παραπάνω οδικό δίκτυο, με οδηγό τον 34χρονο συλληφθέντα και διενήργησαν έλεγχο σ’ αυτό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν σε χώρο των αποσκευών του λεωφορείου, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν  δέκα έξι  δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους  ενενήντα  κιλών και 750 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

Ενενήντα επτά κιλά και 750 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το λεωφορείο, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας, τα χρηματικά ποσά των 955 ευρώ και δύο  δολαρίων Αμερικής,  μία άδεια οδήγησης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Δίωξη Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε  στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις