Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έλληνας ομογενής γιατρός βρήκε φρικτό θάνατο από καρχαρία (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλληνας ομογενής γιατρός βρήκε φρικτό θάνατο από καρχαρία (pics-vid)

Φρικτό θάνατο από επίθεση καρχαρία βρήκε ένας Έλληνας ομογενής γιατρός στην Αυστραλία. Ο Ντάνιελ Χρηστίδης ο οποίος εργαζόταν στο τμήμα ουρολογίας στο ερευνητικό κέντρο Austin Health πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε σε νησί του Κουίνσλαντ. Ο Ντάνιελ βρισκόταν σε πενθήμερη κρουαζιέρα με την δουλειά όταν το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση […]

Έλληνας ομογενής γιατρός καρχαρία

Φρικτό θάνατο από επίθεση καρχαρία βρήκε ένας Έλληνας ομογενής γιατρός στην Αυστραλία.

Ο Ντάνιελ Χρηστίδης ο οποίος εργαζόταν στο τμήμα ουρολογίας στο ερευνητικό κέντρο Austin Health πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε σε νησί του Κουίνσλαντ.

Ο Ντάνιελ βρισκόταν σε πενθήμερη κρουαζιέρα με την δουλειά όταν το βράδυ της Δευτέρας δέχτηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που έκανε σανίδα κωπηλασίας με μία συνάδελφο.

«Έφτασαν στο νησάκι με σκοπό να περάσουν εκεί την νύχτα και έτσι το πλοίο αγκυροβόλησε το βράδυ», ανέφερε ένας αστυνομικός.

O άνδρας και η γυναίκα βρίσκονταν στο πλοίο, μέχρι που αποφάσισαν να πέσουν στο νερό με την σανίδα κωπηλασίας τους. Η γυναίκα πρώτη έκανε χρήση της σανίδας και έτσι βγήκε από το νερό, ωστόσο ο άνδρας δεν πρόλαβε καθώς δέχτηκε επίθεση από καρχαρία».

Από την επίθεση του καρχαρία, ο Ντάνιελ Χρηστίδης τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό μηρό, στην δεξιά γάμπα και στον δεξί καρπό.

Mετά από περίπου μία ώρα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, αφού πρώτα μεταφέρθηκε εκεί με ελικόπτερο.

Πρόκειται για τον Ντάνιελ Χρηστίδη, ο οποίος εργαζόταν στο τμήμα ουρολογίας στο ερευνητικό κέντρο Austin Health.

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου

Την θλίψη του για τον θάνατό του Ντάνιελ εξέφρασε ο επικεφαλής του Τομέα Υγείας της περιοχής της Μελβούρνης επίσης Έλληνας Πολ Ελευθερίου, στον οποίο ανήκει το νοσοκομείο όπου εργαζόταν ο Χρηστίδης.

Τον γύρο του κόσμου κάνει είδηση με τον Ελληνα ομογενή που παραδόθηκε στα τραύματά του σε νοσοκομείο της Μελβούρνης μετά την επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία.

«Είμαστε καταρρακωμένοι από τον τραγικό χαμό του φίλου και συναδέλφου μας. Ήταν φανταστικός γιατρό και εξαιρετικός χαρακτήρα. Ήταν ένα λαμπρό πνεύμα για τις ζωές πολλών», ανέφερε ο Πολ Ελευθερίου.

Για το πόσο θετικός και ενθουσιώδης άνθρωπος ήταν μίλησε και η διευθύντρια νοσοκομειακής μονάδας του νοσοκομείου που εργαζόταν, Έλεν Ο Κόνελ.

Ο Ντάνιελ Χρηστίδης δέχτηκε επίθεση από καρχαρία σε νησί του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα μαζί με τους συναδέλφους του. Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την ώρα που οδηγούνταν στο νοσκοκομείο, όπου λίγη ώρα μετά ξεψύχησε.

Η διευθύντρια δίνοντας ένα παράδειγμα για το τι άνθρωπος ήταν ο ομογενής ανέφερε πως όταν ο Χρηστίδης επρόκειτο να χειρουργήσει μία ασθενή που είχε γενέθλια, της πήρε τούρτα.

«Τέτοιος άνθρωπος ήταν ο Ντάνιελ. Πέτυχε πολλά περισσότερα από όσα άλλοι πετυχαίνουν σε όλη τους τη ζωή», είπε η Ο Κόνελ.

Ο Χρηστίδης είχε κάνει πρόσφατα το διδακτορικό του με αντικείμενο τον καρκίνο του προστάτη και είχε εκδώσει πολλά επιστημονικά άρθρα σε περιοδικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις