Τζανακόπουλος: “Τώρα ανοίγει ο δρόμος για 10.000 προσλήψεις”

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Τζανακόπουλος: “Τώρα ανοίγει ο δρόμος για 10.000 προσλήψεις”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

10.000 θέσεις απελευθερώνονται στο Δημόσιο σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για νέες προσλήψεις Το καλό αυτό νέο αποτελεί απότοκο της συμφωνίας Ιερώνυμου – Τσίπρα.  «Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων.   Αυτό  δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες […]

07.11.2018 | 14:39

10.000 θέσεις απελευθερώνονται στο Δημόσιο σύμφωνα με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για νέες προσλήψεις

Το καλό αυτό νέο αποτελεί απότοκο της συμφωνίας Ιερώνυμου – Τσίπρα. 

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων.  

Αυτό  δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς δασκάλους κλπ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Ο πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσαν χθες την πρόθεση τους να προτείνουν μια ιστορική συμφωνία μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας, η οποία θα οδηγήσει στον εξορθολογισμό των σχέσεων μεταξύ τους», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος. 

Σημείωσε ότι «στόχος της πρότασης είναι να θέσει το πλαίσιο διευθέτησης ιστορικών εκκρεμοτήτων». 

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στη Συνταγματική Αναθεώρηση. 

“Κορυφαία θεσμική και κοινοβουλευτική πρωτοβουλία που απαιτεί υπευθυνότητα και καθαρές τοποθετήσεις επί της ουσίας των θεμάτων. 

 Ό,τι δηλαδή δεν έχει πράξει μέχρι στιγμής η Νέα Δημοκρατία και ο κος Μητσοτάκης». 

Υποστήριξε ότι η «αμφίσημη στάση» του κ. Μητσοτάκη «σχετίζεται με την αμηχανία του μπροστά στην πρόταση για την τροποποίηση του άρθρου 86 του Συντάγματος και την ενδόμυχη επιθυμία του να μην καταργηθεί η σύντομη παραγραφή για τα ποινικά αδικήματα των υπουργών». 

Σημείωσε ότι «στόχος της πρότασης είναι να θέσει το πλαίσιο διευθέτησης ιστορικών εκκρεμοτήτων».

“Για πρώτη φορά από συστάσεως ελληνικού κράτους το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας επιχειρείται να επιλυθεί”.

Σημείωσε ότι η κυβέρνηση καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να υποστηρίξουν αυτή την ιστορική πρωτοβουλία.

Μια συμφωνία που που διευθετεί μια από τις πιο περίπλοκες νομικές και πραγματικές εκκρεμότητες, ίσως την πιο περίπλοκη, στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη που αναδημοσιεύει ρεπορτάζ του periodista

«Αλέξης Τσίπρας Ιερώνυμος Η συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου ανοίγει τον δρόμο για 10.000 προσλήψεις στο Δημόσιο – Όλες οι λεπτομέρειες».

Όπως σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης: Μόνοι τους καρφώνονται!

Exit mobile version