Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος που έσφαξε την 9χρονη αδελφή του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος που έσφαξε την 9χρονη αδελφή του

Στο Ψυχιατρείο της Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 13χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου χθες το απόγευμα την αδελφή του ηλικίας 9 χρόνων στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα. Το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα. Κατά την […]

Στο Ψυχιατρείο ο 13χρονος που έσφαξε την 9χρονη αδελφή του

Στο Ψυχιατρείο της Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο 13χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου χθες το απόγευμα την αδελφή του ηλικίας 9 χρόνων στο σπίτι τους στη περιοχή Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα για μαχαιρώματα σε σπίτι στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου στη περιοχή Άγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Κατά την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή, εντοπίστηκε μαχαιρωμένο ένα κοριτσάκι Ρομά ηλικίας 9 ετών.

Με ασθενοφόρο, το παιδί διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ ο 13χρονος Ρουμάνος έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα ενώ στη συνέχεια εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο.

Εναντίον του νεαρού εκδόθηκε διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Κλήθηκαν και μετέβησαν για κατάθεση οι γονείς των δύο παιδιών που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει διαζύγιο, άτομα του φιλικού και οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και γείτονες.

Ο 13χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα χθες βρισκόταν μόνος στο σπίτι με την αδελφή του.

Κάποια στιγμή τα παιδιά τσακώθηκαν και ο 13χρονος πήρε ένα μαχαίρι από τη κουζίνα και σκότωσε την 9χρονη αδελφή του.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή γείτονα της οικογένειας, στην οποία εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Όπως αποκάλυψε στα ΜΜΕ ο νεαρός, βρισκόταν στο σπίτι του και άκουσε τον πατέρα να φωνάζει. Στην συνέχεια τον είδε να κρατά την νεκρή κόρη του.

Ο μάρτυρας είπε ότι την άγγιξε για να διαπιστώσει εάν είχε παλμό, ενώ υπέδειξε στον πατέρα να της κάνει μαλάξεις στο στήθος.

Στην συνέχεια, ενημέρωσε και ο ίδιος ο μάρτυρας την Αστυνομία και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις