Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με ιδιοκτήτη που μαχαίρωσε “διαρρήκτη”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με ιδιοκτήτη που μαχαίρωσε “διαρρήκτη”

Ανατροπή στο αιματηρό επεισόδιο στη Λαμία σε διαμέρισμα στην οδό Αντικύρας Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ένας 24χρονος μπήκε στο σπίτι 32χρονου και εκείνος τον μαχαίρωσε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στο κέντρο της Λαμίας, αργά το βράδυ και οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο […]

Ανατροπή στο αιματηρό επεισόδιο στη Λαμία σε διαμέρισμα στην οδό Αντικύρας

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ένας 24χρονος μπήκε στο σπίτι 32χρονου και εκείνος τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν στο κέντρο της Λαμίας, αργά το βράδυ και οι περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και η παρουσία τους ηρέμησε τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα οι δύο νεαροί συναντήθηκαν πάλι στο διαμέρισμα του 32χρονου, στο οποίο μάλιστα μόλις είχε μετακομίσει. Τσακώθηκαν και ο 32χρονος τον μαχαίρωσε.

Δεν επρόκειτο για διάρρηξη αλλά για συνάντηση των δύο.

Οι φωνές αναστάτωσαν την γειτονιά, και η αστυνομία κλήθηκε ξανά. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί ο Ρομά είχε εξαφανιστεί αφήνοντας όμως κηλίδες αίματος στο σπίτι.

Ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι όταν επέστρεψε, ο Ρομά είχε διαρρήξει το σπίτι και εκείνος τον τραυμάτισε με το μαχαίρι για να αμυνθεί.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν για τον τραυματία, κάνοντας έρευνα και στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς όμως να τον εντοπίσουν.

Περίπου τα μεσάνυχτα ο τσιγγάνος επικοινώνησε με το 100 και ενημέρωσε πως βρίσκονταν κοντά σε κατάστημα, στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας.

Εκεί έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας δεν βρισκόταν εκεί αλλά εντοπίστηκε γρήγορα σε κοντινό σπίτι.

Αρχικά δεν ήθελε καμία βοήθεια από τους διασώστες, ωστόσο στη συνέχεια με την παρέμβαση και των αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που έχουν συλλάβει και τους δύο εμπλεκόμενους.

Οι δύο εμπλεκόμενοι  γνωρίζονταν μεταξύ τους και όπως φαίνεται είχαν προσωπικές διαφορές. Ο ένας είναι ένας 24χρονος τσιγγάνος, γνωστός στους αστυνομικούς για την παραβατική του συμπεριφορά, μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών.

Ο δεύτερος ένας 32χρονος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, 35 ναρκωτικά χάπια και 78 αναβολικά χάπια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις