Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημοσιογράφος ρώτησε την Ιωάννα Μπέλλα… αν ισχύουν τα δημοσιεύματα (vid)
LIFESTYLE

Δημοσιογράφος ρώτησε την Ιωάννα Μπέλλα… αν ισχύουν τα δημοσιεύματα (vid)

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι στο στόχαστρο μέρες τώρα. Δημοσιεύματα την θέλουν ως το κορίτσι που περνά χρόνο με τον Δημήτρη Μηλιώνη, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη παλεύει στη Μαδαγασκάρη για το Nomads. Στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη συνάντησαν την Ιωάννα Μπέλλα κι εκείνη απάντησε πρώτη φορά για το θέμα: «Δεν ισχύει, προς […]

Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι στο στόχαστρο μέρες τώρα. Δημοσιεύματα την θέλουν ως το κορίτσι που περνά χρόνο με τον Δημήτρη Μηλιώνη, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη παλεύει στη Μαδαγασκάρη για το Nomads.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη συνάντησαν την Ιωάννα Μπέλλα κι εκείνη απάντησε πρώτη φορά για το θέμα:

«Δεν ισχύει, προς Θεού! Οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε φίλοι και με τη Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγα με την παρέα μου, όλα ΟΚ.

Δεν συμβαίνει κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι κάθε φορά που βγαίνω με κάποιον άνθρωπο πάει να πει ότι είμαστε και μαζί… θεωρώ ότι είναι τραγικό όλο αυτό.

Δεν θα έβγαινα ποτέ με έναν άνθρωπο χεράκι χεράκι, ειδικά τώρα. Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα απολύτως με τον άνθρωπο. Είναι κρίμα, μη χαλάτε το ζευγάρι. Δεν θα ήμουν ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Είμαι μόνη μου, ολομόναχη! Δεν έχω λόγο να σας πω ψέμματα».

Σχετική εικόνα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις