Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Να κοπεί το “Μακεδονία ξακουστή” στις παρελάσεις, ζητά η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων
ΚΟΣΜΟΣ

Να κοπεί το “Μακεδονία ξακουστή” στις παρελάσεις, ζητά η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων

Να σταματήσει να ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή» στις παρελάσεις στην Ελλάδα ζητά η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων προκαλώντας εκ νέου την Ελλάδα Στον απόηχο της αποβολής μαθητών στο Γέρακα, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα ζήτησε να σταματήσει να ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή» στις παρελάσεις της χώρας μας, γιατί… την ενοχλεί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η […]

Υπουργός-Άμυνας-Σκοπίων.jpg

Να σταματήσει να ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή» στις παρελάσεις στην Ελλάδα ζητά η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων προκαλώντας εκ νέου την Ελλάδα

Στον απόηχο της αποβολής μαθητών στο Γέρακα, η Ραντμίλα Σεκερίνσκα ζήτησε να σταματήσει να ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή» στις παρελάσεις της χώρας μας, γιατί… την ενοχλεί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η υπουργός της γειτονικής χώρας υπογράμμισε ότι τέτοια συνθήματα δεν κινούνται στο πνεύμα της φιλίας των δύο χωρών.

Μάλιστα, μίλησε για «δυνάμεις που αντιτίθενται στην περιφερειακή συμφιλίωση και οι οποίες θα συνεχίσουν να δοκιμάζουν τα Βαλκάνια».

Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα επέμεινε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ο σωστός τρόπος για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

«Είναι σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι τόσο αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο κι εμείς», δήλωσε στο πρακτορείο ΜΙΑ.

«Ωστόσο, στην Ελλάδα, όπως και στη “Μακεδονία” η κυβέρνηση δεν είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που θα καθορίσει τη συμφωνία», συμπλήρωσε.

«Το έχουμε δει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώνονται από την αντιπολίτευση ή άλλες πολιτικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν ότι μπορεί ακόμη και να είναι επιρρεπείς στη βία», δήλωσε ακόμη η υπουργός Άμυνας της ΠΓΔΜ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις