Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φέντερερ: Προτιμώ να κοιμηθώ με παιδιά που ουρλιάζουν παρά μακριά από την γυναίκα μου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φέντερερ: Προτιμώ να κοιμηθώ με παιδιά που ουρλιάζουν παρά μακριά από την γυναίκα μου

Ο θρύλος του τένις, Ρότζερ Φέντερερ είναι και πρότυπο οικογενειάρχη Αρνείται να κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι χωρίς τη σύζυγό του ακόμη κι όταν αγωνίζεται σε χώρες πολύ μακριά από το σπίτι του. Ο 37χρονιος Φέντερερ, περνά μεγάλο μέρος του έτους μακριά από το οικογενειακό του σπίτι στην πατρίδα του την Ελβετία. Αλλά πάντα παίρνει μαζί […]

Φέντερερ

Ο θρύλος του τένις, Ρότζερ Φέντερερ είναι και πρότυπο οικογενειάρχη

Αρνείται να κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι χωρίς τη σύζυγό του ακόμη κι όταν αγωνίζεται σε χώρες πολύ μακριά από το σπίτι του.

Ο 37χρονιος Φέντερερ, περνά μεγάλο μέρος του έτους μακριά από το οικογενειακό του σπίτι στην πατρίδα του την Ελβετία.

Αλλά πάντα παίρνει μαζί του την γυναίκα του Μίρκα για τα 4 δίδυμα παιδιά τους, όπου κι αν πάει.

Αποτέλεσμα εικόνας για federer roger wife

Η Μίρκα, η σύζυγος του εδώ και εννέα χρόνια, τα δίδυμα 9χρονα κορίτσια του Μίλα Ρόουζ και Σαρλέν Ρίβα και τα δίδυμα 4χρονα αγόρια του Λένι και Λέο, θα είναι πάντα η προτεραιότητά του.

Μιλώντας στους Sunday Times, είπε ότι έχει αλλάξει «έναν τόνο από πάνες» ανάμεσα στους αγώνες και πως αξίζει προκειμένου να ζήσει το όνειρό του με την Μίρκα, μιας πρώην αστέρας του τένις με καταγωγή από την Σλοβακία.

Σχετική εικόνα

«Αρνούμαι να φύγω από το κρεβάτι με την γυναίκα μου. Πάντα θέλαμε να κάνουμε παιδιά, αλλά το όνειρό μου ήταν να είμαι μαζί της και όχι σε άλλο υπνοδωμάτιο σε άλλο όροφο. Προτιμώ να κοιμηθώ έχοντας γύρω μου παιδιά που ουρλιάζουν παρά μακριά από την γυναίκα μου».

Ο Φέντερερ, 8 φορές πρωταθλητής στο Γουίμπλετον, σε κάθε του ταξίδι, παίρνει μαζί του εκτός από την οικογένειά του, την νταντά και τον δάσκαλο των παιδιών του.

Ο Φέντερερ, που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, σχεδιάζει να στείλει τα παιδιά του σε κανονικό σχολείο, όταν τελικά συνταξιοδοτηθεί.

Στην συνέντευξή του, ανέφερε ότι επικεντρώνεται στην «σύζυγο, τα παιδιά και τους φίλους του» λέγοντας πως θα ήταν φανταστικό εάν κέρδιζε περισσότερα τουρνουά, αλλά και πάλι δεν τον πειράζει αν δεν τα καταφέρει.

Αποτέλεσμα εικόνας για roger federer family
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις