Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Λεονάρντο – Η αντίδραση του Βραζιλιάνου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Λεονάρντο – Η αντίδραση του Βραζιλιάνου

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φαίνεται πως έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό – Η αντίδραση του 32χρονου παίκτη Εδώ και λίγο καιρό είχε διαρρεύσει πως είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στην πραγματικότητα, υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από την υπόθεση του Λεονάρντο. Ξεκίνησε προετοιμασία με τον Λεβαδειακό και ξαφνικά εξαφανίστηκε με τους Βοιωτούς να μην εξηγούν […]

Λεονάρντο-Λεβαδειακός.jpg

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φαίνεται πως έχει βρεθεί ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τον Λεβαδειακό – Η αντίδραση του 32χρονου παίκτη

Εδώ και λίγο καιρό είχε διαρρεύσει πως είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στην πραγματικότητα, υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από την υπόθεση του Λεονάρντο. Ξεκίνησε προετοιμασία με τον Λεβαδειακό και ξαφνικά εξαφανίστηκε με τους Βοιωτούς να μην εξηγούν ποτέ τον λόγο.

Τελικά η φήμη επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα έγινε η εκδίκαση της καταγγελίας του συμβολαίου του παίκτη από τον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ της Βοιωτίας κινήθηκε για τη διακοπή του συμβολαίου του Βραζιλιάνου και στην εκδίκαση της υπόθεσης υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του από παιχνίδια της -μετά και το παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου- οφείλεται στο γεγονός ότι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε εντοπιστεί απαγορευμένη ουσία στον οργανισμό του.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και το δεύτερο δείγμα του Λεονάρντο ήταν θετικό, κάτι που οδήγησε το ΕΣΚΑΝ στο να του επιβάλλει επέβαλε προσωρινή ποινή αποκλεισμού δυο ετών.

Ο Βραζιλιάνος, πάντως, έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης, υποστηρίζοντας ότι η απαγορευμένη ουσία οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή που όπως ισχυρίζεται, του υπέδειξε η ομάδα από πού να την προμηθευτεί.

Στις δυο πλευρές δόθηκε προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα ως τις 12 Νοεμβρίου.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο 32χρονος αμυντικός ήταν από τους διακριθέντες του Λεβαδειακού.

Αγωνίστηκε σε 20 ματς πρωταθλήματος, γιατί είχε και έναν τραυματισμό, και σε ένα ματς Κυπέλλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις