Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ψυχρός εκτελεστής – Το βίντεο της δολοφονίας του Μακρή στη Βούλα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχρός εκτελεστής – Το βίντεο της δολοφονίας του Μακρή στη Βούλα

Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» το βίντεο της δολοφονίας Μακρή στη Βούλα. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Λίγο νωρίτερα, η “Κ” είχε παρουσιάσει τις σοκαριστικές εικόνες από το μοιραίο βράδυ. Ο ψυχρός δολοφόνος τον πυροβολεί συνεχόμενα. Ο δολοφόνος πλησιάζει το αυτοκίνητο από δεξιά, από την πλευρά του συνοδηγού. Ο 46χρονος […]

Γιάννης Μακρής

Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» το βίντεο της δολοφονίας Μακρή στη Βούλα. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα.

Λίγο νωρίτερα, η “Κ” είχε παρουσιάσει τις σοκαριστικές εικόνες από το μοιραίο βράδυ.

Ο ψυχρός δολοφόνος τον πυροβολεί συνεχόμενα.

Ο δολοφόνος πλησιάζει το αυτοκίνητο από δεξιά, από την πλευρά του συνοδηγού. Ο 46χρονος μόλις έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας με το καπέλο τύπου τζόκεϊ, το γκρι μπουφάν και το μαύρο παντελόνι πλησιάζει σχεδόν τρέχοντας κρατώντας ένα όπλο με σιγαστήρα και με τα δυο του χέρια.

Σημαδεύει και πυροβολεί συνεχόμενα. Οι πρώτες σφαίρες διαπερνούν το τζάμι του συνοδηγού και τραυματίζουν τον επιχειρηματία.

Ψυχρός εκτελεστής

Ο δράστης μοιάζει αποφασισμένος να σκοτώσει. Πυροβολεί αρχικά από απόσταση για να εξουδετερώσει το θύμα του, ίσως και σε μια προσπάθεια να μην του επιτρέψει να πάρει κάποιο όπλο.

Ο 46χρονος δέχεται τα πρώτα χτυπήματα και προσπαθεί να διαφύγει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και κάνει δύο με τρία βήματα. Δεν προλαβαίνει να διαφύγει.

Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πυροβολεί ξανά.

Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός στο έδαφος.

Στα χέρια του κρατάει στο ένα του χέρι το κλειδί του αυτοκινήτου, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο στο άλλο χέρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις