Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διπλό φονικό σοκάρει τη Ρωσία – Έπιασε στο κρεβάτι γυναίκα και αδερφό (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλό φονικό σοκάρει τη Ρωσία – Έπιασε στο κρεβάτι γυναίκα και αδερφό (vid)

Οικογενειακή τραγωδία στην πόλη Ούφα της Ρωσίας Ένας άνδρας σκότωσε τον αδερφό του και τη γυναίκα του, όταν τους έπιασε να κάνουν σεξ! Ο Όλεγκ Κιρκούνοφ υποδέχθηκε τον αδερφό του, Ευγένιο, στο σπίτι του για φαγητό. Το ζευγάρι και ο αδερφός έφαγαν και επειδή είχε πάει αργά, τον προσκάλεσαν να διανυκτερεύσει στο σπίτι. Ο 54χρονος […]

Σκότωσε τον αδερφό του και τη γυναίκα του

Οικογενειακή τραγωδία στην πόλη Ούφα της Ρωσίας

Ένας άνδρας σκότωσε τον αδερφό του και τη γυναίκα του, όταν τους έπιασε να κάνουν σεξ!

Ο Όλεγκ Κιρκούνοφ υποδέχθηκε τον αδερφό του, Ευγένιο, στο σπίτι του για φαγητό. Το ζευγάρι και ο αδερφός έφαγαν και επειδή είχε πάει αργά, τον προσκάλεσαν να διανυκτερεύσει στο σπίτι.

Ο 54χρονος άνδρας αφού συνόδευσε τον 65χρονο αδερφό του στο δωμάτιο των καλεσμένων, έπεσε για ύπνο.

Ξύπνησε όμως μετά από μερικές ώρες αφού άκουσε θόρυβο από το δωμάτιο του αδερφού του. Παράλληλα παρατήρησε ότι η γυναίκα του, η 44χρονη Όλγα δεν βρισκόταν στο κρεβάτι τους.

Έτσι πήγε προς το δωμάτιο του αδερφού του και τον είδε να κάνει σεξ με τη γυναίκα του. Αμέσως πήγε και πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε στο κεφάλι την γυναίκα του και στη συνέχεια τον αδερφό του, ο οποίος είχε σηκωθεί από το κρββάτι και ήταν έτοιμος να ντυθεί για να φύγει.

Μετά το διπλό φονικό ο 54χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία, όπου τους είπε ότι σκότωσε τον αδερφό και τη γυναίκα του.

Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σπίτι, όμως τα δυο θύματα ήταν ήδη νεκρά και προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το διπλό φονικό, ενώ οι ανακριτές ζήτηση την κράτησή του για δυο μήνες.

Η πράξη του τον έχει κάνει ήρωα στα social media:

“Καλά έκανες αδερφέ, και εγώ το ίδιο θα έκανα”, “θα πας φυλακή, αλλά έκανες το σωστό”, “μην το μετανιώσεις, ο,τι και να πει η αστυνομία είσαι ήρωας”, “είσαι αληθινός άνδρας”, “η σκύλα κατέστρεψε τη ζωή αυτού του άνθρώπου”, ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις