Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ασύλληπτη καταγγελία: «Πήρα την αστυνομία και μου είπαν δεν ερχόμαστε» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασύλληπτη καταγγελία: «Πήρα την αστυνομία και μου είπαν δεν ερχόμαστε» (vid)

Μια ασύλληπτη καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα από θύμα διάρρηξης στην Εύβοια Το περιστατικό σημειώθηκε μέρες πριν, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία, η Αστυνομία όχι μόνο δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, αλλά ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταβούν στο σπίτι. Συγκεκριμένα, η διάρρηξη σημειώθηκε πριν 15 μέρες στο σπίτι […]

καταγγελία από θύμα διάρρηξης

Μια ασύλληπτη καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα από θύμα διάρρηξης στην Εύβοια

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρες πριν, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία, η Αστυνομία όχι μόνο δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, αλλά ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταβούν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η διάρρηξη σημειώθηκε πριν 15 μέρες στο σπίτι του επιχειρηματία Στράτου Παληού, στις Ροβιές Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως καταγγέλλει ο Στράτος Παληός:

«Αυτοί μάλλον απογευματινή ώρα που φεύγουμε για το μαγαζί μας, δηλαδή από τις 18:00 έως τις 21:00, έσπασαν τον αφαλό της πόρτας και μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν άνω -κάτω.

Έψαξαν όλο το σπίτι, πέταξαν όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες, ψάχνανε σε πατάρια, κάτω από κορνίζες. Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου αξίας 6 με 7 χιλιάδες ευρώ και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ.

Εγώ ερχόμενος στη βεράντα βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε «δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση», εγώ τους λέω θέλω να ρθείτε τώρα εδώ, όχι μου λένε δεν ερχόμαστε, αύριο… Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα. Υπήρχε περίπτωση να ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι και τότε τι θα γινόταν;», λέει μεταξύ άλλων ο Στράτος Παληός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις