Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Αγάπησα, έκανα λάθη”: Ο Ματέο Σαλβίνι απαντά στην Ελίζα Ιζοάρντι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Αγάπησα, έκανα λάθη”: Ο Ματέο Σαλβίνι απαντά στην Ελίζα Ιζοάρντι

Μέσω Instagram, απάντησε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι στη σύντροφό του Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία τον παράτησε με ανάρτηση στα social media Ο Σαλβίνι χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Αφρική για να στείλει το μήνυμα στην Ιζοάρντι: «Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες». «Λόγω χαρακτήρα, αγωγής […]

Σαλβίνι Ιζοάρντι

Μέσω Instagram, απάντησε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιταλίας και υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ματέο Σαλβίνι στη σύντροφό του Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία τον παράτησε με ανάρτηση στα social media

Ο Σαλβίνι χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Αφρική για να στείλει το μήνυμα στην Ιζοάρντι: «Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες».

«Λόγω χαρακτήρα, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα.

Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια» έγραψε αναλυτικά ο Σαλβίνι προς την Ιζοάρντι χωρίς να την κατονομάζει.

salvini-izo1

Η απάντηση του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών ήρθε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της παρουσιάστριας της ιταλικής τηλεόρασης στην οποία χρησιμοποίησε μια φωτογραφία των δύο τους στο κρεβάτι.

Η Ιζοάρντι, η οποία σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» ήταν χολωμένη για τη στάση του στο θέμα της Rai2, χρησιμοποίησε έναν στίχο του ποιητή Gio Evans και αποχαιρέτησε το Σαλβίνι με τη φράση «με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Γκράτσιε Ματέο».

salvini-izo2

Η σχέση του ευρωσκεπτικιστή Ιταλού υπουργού Εσωτερικών με την Ελίζα Ιζοάρντι ξεκίνησε το 2015. Στην αρχή απέφευγαν τα σχόλια δημοσίως, μέχρι που το επιβεβαίωσαν. Κάποια στιγμή μάλιστα λέγεται ότι σκέφτονταν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Σαλβίνι έχει δύο παιδιά, τον 14χρονο Φεντερίκο και την πεντάχρονη Μίρτα, που απέκτησε από τον γάμο του με την δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ Φαμπρίτσια Ιελούτσι και την πρώην σύντροφό του Τζούλια Μαρτινέλι.

Ελίζα Ιζοάρντι και Ματέο Σαλβίνι 

Αποτέλεσμα εικόνας για salvini elisa
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις