Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Δώσε άλλη αίσθηση στα ξύλινα έπιπλα, με φυσικό και ανέξοδο τρόπο
PLUS

Δώσε άλλη αίσθηση στα ξύλινα έπιπλα, με φυσικό και ανέξοδο τρόπο

Τα ξύλινα έπιπλα και τα αντικείμενα δίνουν πάντα μια άλλη πνοή στον χώρο, άκρως αριστοκρατική. Για να καταφέρετε να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση θα πρέπει να τα περιποιείστε ανά τακτά διαστήματα. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά προϊόντα, ενημερωθείτε για τους φυσικούς τρόπους. Με ελαιόλαδο και λεμόνι Ρίξτε σε ένα γυάλινο μπουκάλι 125ml […]

Τα ξύλινα έπιπλα και τα αντικείμενα δίνουν πάντα μια άλλη πνοή στον χώρο, άκρως αριστοκρατική.

Για να καταφέρετε να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση θα πρέπει να τα περιποιείστε ανά τακτά διαστήματα. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά προϊόντα, ενημερωθείτε για τους φυσικούς τρόπους.

Αποτέλεσμα εικόνας για wooden furniture

Με ελαιόλαδο και λεμόνι

Ρίξτε σε ένα γυάλινο μπουκάλι 125ml ελαιόλαδο και ¼ κ.γ αιθέριο έλαιο λεμονιού και ανακινήστε καλά. Ποτίστε με το μείγμα αυτό μικρή ποσότητα βαμβακιού και περάστε με αυτό τις ξύλινες επιφάνειές σας. Το λάδι θα προστατέψει τα έπιπλά σας, ενώ το έλαιο λεμονιού θα τα καθαρίσει και θα τα αναζωογονήσει.

Με μελισσοκέρι

Το μελισσοκέρι θα θρέψει τα ξύλινα έπιπλά σας στη στιγμή και θα τους χαρίσει μοναδική λάμψη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα πάνω στα έπιπλά σας και με ένα μαλακό πανάκι να τρίψετε καλά την επιφάνειά τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για wooden furniture
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις