Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χειροπέδες σε αλλοδαπούς που έκλεβαν… βαλίτσες από σταθμό των ΚΤΕΛ
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε αλλοδαπούς που έκλεβαν… βαλίτσες από σταθμό των ΚΤΕΛ

Συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα τρεις αλλοδαποί ηλικίας 26,24 και 24 ετών για κλοπές αντικειμένων εντός του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Οι δράστες, προέβησαν από κοινού στην κλοπή μίας αποσκευής από επιβάτιδα και ενός πορτοφολιού από άλλη γυναίκα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο ακόμη αποσκευές επιβατών. Οι ενέργειες τους έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους ασφαλείας των […]

Συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα τρεις αλλοδαποί ηλικίας 26,24 και 24 ετών για κλοπές αντικειμένων εντός του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Οι δράστες, προέβησαν από κοινού στην κλοπή μίας αποσκευής από επιβάτιδα και ενός πορτοφολιού από άλλη γυναίκα, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο ακόμη αποσκευές επιβατών.

Οι ενέργειες τους έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους ασφαλείας των ΚΤΕΛ, οι οποίοι ακινητοποίησαν τους δύο από τους τρεις δράστες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο έτερος συνεργός τους.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες ο 26χρονος κατά την ακινητοποίησή του προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα των ΚΤΕΛ, ενώ και οι 3 αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις