Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεαροί μετανάστες ξάφριζαν αντικείμενα μέσα από αυτοκίνητα
ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί μετανάστες ξάφριζαν αντικείμενα μέσα από αυτοκίνητα

Τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 16 έως 22 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε το τελευταίο δίμηνο κλοπές και διαρρήξεις σε οχήματα στην πόλη της Μυτιλήνης. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων […]

Τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 16 έως 22 ετών, ταυτοποιήθηκαν ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε το τελευταίο δίμηνο κλοπές και διαρρήξεις σε οχήματα στην πόλη της Μυτιλήνης.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της πρόκλησης φθορών, καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, μία ακόμη περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριημέρου σε σταθμευμένο όχημα στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Μυτιλήνη και στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος αυτοσχέδιων διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς επίσης επτά κινητά τηλέφωνα, μουσικό όργανο, δύο βαλίτσες με ρούχα, τέσσερα ζεύγη γυαλιά ηλίου, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και διάφορα έγγραφα.

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 3.000 ευρώ, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και κατασχέθηκαν, ενώ όπως προέκυψε, μέρος αυτών είχε αφαιρεθεί, με τη μέθοδο της διάρρηξης, από το παραπάνω σταθμευμένο όχημα.

Από την έρευνα, διακριβώθηκε επίσης ότι ένας από τους συλληφθέντες είχε παραβιάσει περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, για μη απομάκρυνσή του από το νησί της Χίου. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Μυτιλήνη και στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος αυτοσχέδιων διαρρηκτικών εργαλείων
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις